Magnificent Seven: AXS, KCS, SNX, ONE, AAVE, LUNA, STX – Biggest Gainers 2-9 juli


BeInCrypto tittar på de sju altcoins som ökat mest under de senaste sju dagarna, från 2 juli till 9 juli.

Dessa altcoins är:

  • Axie Infinity (AXS): 93,54%
  • KuCoin-token (KCS): 77,76%
  • Synthetix (SNX): 59,91%
  • Harmony (ONE): 38,39%
  • Aave (AAVE): 29,95%
  • Terra (LUNA): 27,81%
  • Travar (STX): 26,91%

AXS

AXS har rört sig uppåt sedan den 19 maj, efter att det nådde ett lågt värde på $ 1,80. Det skapade en högre låg den 22 juni och återupptog sin uppåtgående rörelse i snabbare takt.

Den 7 juli nådde det ett nytt heltidspris på 16,70 $. Detta uppgick till en rörelse uppåt på 484% på femton dagar.

Medan AXS har minskat sedan den 7 juli är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. Dessutom handlas det över $ 10,80 horisontellt supportområde.

AXS-diagram av TradingView

KCS

Den 3 juli bröt KCS ut från en nedåtgående motståndslinje som hade funnits sedan den 10 april. Den fortsatte att nå ett högsta värde på 14,85 dollar den 7 juli innan den återtog. Den höga gjordes på 0.618 Fib retracement motståndsnivå.

KCS nådde ett minimum av $ 10,40 den 8 juli, men skapade omedelbart en lång nedre veke och studsade. Det låga gjordes något över det horisontella stödområdet på 9,30 $.

Tekniska indikatorer är fortfarande hausse.

En breakout från $ 14 motståndsområdet skulle sannolikt ta KCS mot $ 20 all-time high igen.

KCS-diagram av TradingView

SNX

SNX började en uppåtgående rörelse den 26 juni. Den 4 juli bröt den ut från en stigande parallell kanal och fortsatte att nå ett högsta värde på 12,74 $ två dagar senare.

Sedan dess har den återvänt till kanalens motståndslinje och validerat den som stöd. Detta kan ha slutfört ett fjärde vågmönster.

I detta mönster kan SNX öka mot nästa motstånd vid $ 15,64 (motståndsnivån på 0,5 Fib retracement).

SNX-diagram av TradingView

ETT

ONE började en uppåtgående rörelse den 22 juni, efter att ha nått ett lägsta värde på $ 0,047. Den 7 juli bröt den ut från en nedåtgående motståndslinje och validerade den som stöd nästa dag (grön ikon).

RSI och MACD är båda hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Nästa närmaste horisontella motståndsnivå finns på $ 0.113.

ETT diagram av TradingView

AAVE

AAVE har ökat sedan den 23 juni. Den 2 juli bröt den ut från en nedåtgående motståndslinje och validerade den som stöd nästa dag. Hittills nådde AAVE ett högsta värde på 347,53 dollar innan det föll tillbaka.

AAVE misslyckades med att bryta ut över det horisontella motståndsområdet på $ 315. Att göra det skulle sannolikt utlösa en skarp uppåtgående rörelse mot närmaste motstånd på 476 $.

Tekniska indikatorer är hausse. Detta framgår särskilt av RSI-rörelsen över 50 och det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Därför verkar en eventuell breakout troligt.

AAVE-diagram av TradingView

LUNA

LUNA har ökat sedan den 23 maj. Det skapade en högre låg den 22 juni och återupptog sin uppåtgående rörelse. Det följer potentiellt en stigande stödlinje.

För närvarande möter LUNA motstånd från det horisontella motståndsområdet på 7,30 $. Detta skapar potentiellt en stigande triangel, som normalt anses vara ett hausseartat mönster.

En breakout som sträcker sig hela triangelns längd skulle ta LUNA till $ 11,84 (motståndsområdet 0,5 Fib retracement).

LUNA-diagram av TradingView

STX

STX har rört sig uppåt sedan det nådde ett värde på 0,50 dollar den 22 juni. Den 8 juli nådde det högst 1,28 dollar och nådde den nedåtgående motståndslinjen för tredje gången. Detta är också ett horisontellt motståndsområde.

STX har avvisats sedan och håller på att minska.

Om en breakout skulle inträffa, skulle nästa motstånd hittas till $ 1.675 (motståndsnivån på 0,5 Fib retracement).

Tekniska indikatorer är hausse. RSI är över 50, den stokastiska oscillatorn har gjort ett hausseartat kors och MACD är nästan positiv.

STX-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link