LTC drabbas hårt av korrigering – Kommer det att studsa?


Litecoin (LTC) lyckades nå ett nytt högt pris på hela $ 417 den 10 maj.

Även om det har minskat sedan, handlar det fortfarande över långsiktigt stöd och försöker initiera en studs.

LTC når nya rekordhöga

LTC har gått uppåt sedan början av året. Den nådde en ny heltidshöjd på 417 $ den 10 maj.

De högre priserna kunde dock inte upprätthållas. Token avvisades och har minskat sedan dess. För närvarande handlas det strax ovanför $ 270-området.

Området kommer sannolikt att fungera som stöd, eftersom det två gånger har fungerat som motstånd tidigare, senast den 12 april.

Trots nedgången är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. Både MACD och Stochastic Oscillator är positiva. Dessutom har RSI genererat dold hausseartad divergens, ett starkt tecken på fortsatt trend.

Om priset studsar finns det närmaste motståndsområdet vid $ 383, nära den nuvarande rekordhöga tiden. Efteråt kan en breakout ta hela vägen till $ 603.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @altcoinsherpa noterade att trots nedgången handlar LTC fortfarande över en långsiktig supportnivå på $ 270. Stödområdet är i linje med det som vi har skisserat.

IOTA långsiktig
Källa: Twitter

Dagligt diagram visar svaghet

Det dagliga diagrammet är mer baisseartat. Under hela minskningen har priset sjunkit under området $ 330, som skulle fungera som stöd. Tvärtom har det nu validerat det som motstånd (röd pil).

Dessutom har det inte lyckats studsa på supportnivån 0.618 Fib retracement på $ 282.

Huvudstödsområdet finns på $ 246. Det är både ett horisontellt stödområde och 0.786 Fib retracement-nivån för den senaste uppåtgående rörelsen.

LTC dagligen
Diagram efter TradingView

Slutligen är det kortare tvåtimmarsdiagrammet också hausseartat.

För det första visar det en fallande kil, som anses vara ett hausseartat vändningsmönster. För det andra har både RSI och MACD genererat betydande hausseartade avvikelser.

Därför, även om token kan fortsätta konsolidera inuti kilen och eventuellt nå supportområdet $ 246, förväntas en eventuell breakout.

LTC kortvarig
Diagram efter TradingView

LTC / BTC

Till skillnad från USD-paret, som visar blandade tecken, är LTC / BTC-trenden avgörande hausse. Priset har brutit ut från en fallande motståndslinje och återvunnet motståndsområdet ₿0,0053 efteråt.

Tekniska indikatorer är hausse. Detta framgår särskilt av det hausseartade korset i Stokastisk oscillator (grön pil) och potentiell RSI-rörelse över 70.

Nästa närmaste motståndsområde finns vid .000.0078.

LTC / BTC-rörelse
Diagram efter TradingView

För att avsluta, medan LTC förväntas bryta ut från sitt kortsiktiga mönster, är riktningen för den långsiktiga trenden fortfarande oklar.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

Inlägget LTC drabbas hårt av korrigering – kommer det att studsa? dök upp först på BeInCrypto.

Source link