LINK: s överhängande breakout kan ta det till $ 40


ChainLink (LINK) har ökat sedan de studsade över supportområdet på $ 19 den 23 maj. Det har emellertid ännu inte fått tillbaka några viktiga motståndsnivåer.

Det handlas inuti en kortsiktig fallande parallell kanal, från vilken ett breakout förväntas.

LINK har minskat sedan den 10 maj, då det nådde ett högt pris på 53 $. Den sjönk till ett lägsta av $ 15 den 23 maj innan den studsade kraftigt. Droppen validerade $ 19-området som stöd.

Det finns motstånd på $ 33,9, vilket berördes under studsveckan och lämnade en lång övre veke på plats (röd ikon). Detta är 0,5 Fib-resistansnivån.

Trots studsan är tekniska indikatorer starkt baisseartade. MACD har gått över till negativt territorium och RSI är under 50. Dessutom har den stokastiska oscillatorn gjort ett baisseartat kors.

Diagram efter TradingView

Det dagliga diagrammet ger en något mer hausseartad syn. LINK har skapat ett högre lågvärde och både MACD & RSI har genererat hausseartad divergens. Stokastisk oscillator är också nära att göra ett hausseartat kors.

Det finns horisontellt motstånd på $ 35, vilket stärker Fib-motståndet från föregående avsnitt.

Diagram efter TradingView

Det kortare siktens två-timmarsdiagram visar en fallande parallell kanal på plats sedan 26 maj. LINK studsade vid sin supportlinje den 12 juni och skapade de ovan nämnda lägre topparna.

Med tanke på de kortvariga hausseartade tecknen och det faktum att parallella kanaler ofta innehåller korrigerande rörelser, förväntas ett breakout.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @AltstreetBet skisserade ett LINK-diagram och angav att token slutför en ABC-korrigerande struktur.

Källa: Twitter

Rörelsen ser ut som en ABC-struktur (svart), där rörelsen inuti kanalen innefattar B-vågen. En breakout från kanalen skulle bekräfta detta.

Om så är fallet skulle ett potentiellt mål för toppen av hela satsen för LINK vara $ 40,60. Detta skulle ge vågorna A: C ett förhållande 1: 1 och skulle nå motståndslinjen för en parallell kanal som dras genom vågorna A & B (vit).

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link