LetsExchange uppgraderar sin plattform för snabba kryptobyte

LetsExchange.io, en omedelbar valutaväxlingstjänst, har slutfört den första etappen av sin omfattande plattformsuppgradering.

Förändringarna av plattformen effektiviserar och påskyndar utbytesprocessen för att låta användare byta runt 220 mynt och token enkelt och snabbt.

Huvudändringen syns direkt på LetsExchange.io-hemsidan. Plattformens allt-i-ett-utbyteswidget har redesignats för att göra kryptovalutaswappflödet ännu mer intuitivt.

Flödet består av några enkla steg. Först väljer en användare de mynt och belopp som ska bytas ut och anger sin mottagande plånbokadress. De kan också välja ett alternativ med fast ränta för att utesluta glidning under swap-körningen. I det andra steget behöver användaren bara skicka utbytesbeloppet till insättningsadressen.

När denna transaktion är klar utförs bytet automatiskt. Pengarna levereras till mottagarens adress omedelbart efter nätverksbekräftelsen.

LetsExchange har också uppdaterat sin SmartRate-teknik. Det är en uppsättning algoritmer som jämför aktuella kryptovalutakurser på flera utbytesplattformar och väljer det mest lönsamma alternativet för användaren. Efter uppdateringen analyserar denna teknik fler erbjudanden som finns tillgängliga på marknaden samtidigt som det tar nästan ett ögonblick att leverera resultat.

Utöver det har LetsExchange ökat sin serverkapacitet för att säkerställa snabba och problemfria swappar bland den snabba tillväxten av plattformens publik.

Dessa uppgraderingar kommer några månader efter lanseringen av plattformen i början av 2021. Sedan dess har LetsExchange.io ökat stadigt och lockat kryptovalutaentusiaster som är intresserade av enkla, säkra och anonyma kryptovalutaswappar.

Som en icke-frihetsberövande snabbväxlingstjänst kräver LetsExchange inte sina användare att lämna ut personliga och ekonomiska uppgifter. Kryptovalutahandlare och investerare kan byta nästan 220 mynt och token utan att registrera sig och slutföra KYC- och AML-kontroller.

Detta gör kryptovalutaswappar på LetsExchange anonym medan säkerheten för användarnas tillgångar säkerställs av deras egna kryptovalutaplånböcker.

Plattformen inför inte övre gränser för bytesbelopp och utökar ständigt utbudet av mynt som stöds. Det var bland de första utbytesplattformarna som listade sådana efterfrågade kryptovalutor som SafeMoon och Shiba Inu.

Nästa steg i LetsExchange-uppgraderingen kommer att ge avancerade handelsfunktioner till sina användare. Nya språkversioner av plattformen kommer också snart för att säkerställa en sömlös utbytesupplevelse för kryptovalutaentusiaster över hela världen.

Om LetsExchange

LetsExchange är en omedelbar växlingstjänst med flera valutor utan registrering, gränser och komplikationer. Med problemfri åtkomst, ett användarvänligt gränssnitt och snabba automatiserade transaktioner.

LetsExchange sparar användarnas tid vid varje steg i utbytesprocessen för att hjälpa dem att få ut mesta möjliga av varje byte.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.



Source link