Las Vegas Golden Knights NHL Team Release NFT Collection

National Hockey League (NHL) nyaste franchise har blivit den senaste truppen som släpper en icke-fungibel token (NFT) -kollektion på auktion.

Las Vegas Golden Knights NHL-team satsar stort på NFT-vurm och slänger sin hatt i ringen. Teamet meddelade på torsdag att en NFT-samling kommer att vara på auktion med sju digitala samlarobjekt. Auktionen är för närvarande live och pågår till söndagen den 4 juli.

I ett uttalande på deras hemsida från VP och globalt chef för NFT Joe Conyers, uppgav Golden Knights att franchisen ”alltid utforskar nya, innovativa sätt att engagera våra fans. Vi ser NFT som ett framväxande utrymme som har genererat stort intresse och fart de senaste månaderna. ”

Vegas Gold Collection

Den digitala samlingen består inte bara av de sju unika NFT: erna, men också 1 500 digitala versioner av myntet ”GOLD DRIP”. Varje mynt säljs, inte auktioneras, för $ 50 per pop. Den enda NFT som är tillgänglig för direktköp har en design inspirerad av medeltida skattjakt och gotisk arkitektur enligt den officiella listan. Alla de 1500 Gold Drip Collection NFT: erna är fem sekunders öglor med guldmynt, präglade med Golden Knights-logotypen, som faller genom rymden. Mynten har en kvartsfolie, som länge har ansetts vara en symbol för att ge lycka och välstånd till dem som visar den. Myntet har också 16 Vegas startar på framsidan och baksidan, vilket är tänkt att symbolisera antalet vinster som behövs för att gå från början av NHL-slutspelet till Stanley Cup-finalen. Mynten är också utformade för att passa med temat Las Vegas.

När det gäller resten av NFT-samlingen finns det ytterligare sju mönster att bjuda på, men bara en av var och en kommer att säljas. Mintad av teamet på Crypto.org blockchain, varje NFT innehåller ett unikt serienummer som skyddar ägande och certifierar brist.

De sju NFT-auktionerna erbjuder inte bara anbudsgivarna chansen att äga en bit av digital konsthistoria utan också olika VIP-förmåner. ”Shoot Your Shot” NFT kommer med en komplett uppsättning uppvärmningspuckar från säsongen 2020-21 och ett par biljetter till ett VGK-hemmamatch. Under tiden kommer auktionen ”Vegas Baby” med en rundtur bakom kulisserna i T-Mobile Arena, inklusive en Zamboni-tur. Startbud för de sju unika delarna började på $ 2000 med nuvarande bud runt $ 2500.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link