LÄNK bryter ut och uppnår ny all-time high

[ad_1]

ChainLink (LINK) har gått uppåt sedan den 18 april. Det fortsatte att nå ett nytt ATH-pris genom tiderna den 5 maj.

LINK har nästan nått en viktig Fib-resistensnivå som kan orsaka en kortsiktig avvisning. Trots detta anses trenden hausse så länge token handlas över supportområdet $ 42,70.

LINK har gått uppåt sedan den 18 april. Den 27 april lyckades den bryta ut över det tidigare motståndsområdet på $ 35 och validerade det som stöd några dagar senare (grön pil).

Ökningstakten accelererade den 4 maj och LINK nådde ett nytt högt pris på 51,20 USD nästa dag.

Tekniska indikatorer är hausse. Detta framgår särskilt av det potentiella hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn och RSI-korset över 70. Dessutom är MACD positiv och ökar.

De närmaste motståndsområdena ligger på $ 53,30 och $ 67,80. Dessa är 1.61 och 2.61 externa Fib-återdragningar av den senaste droppen.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @Altcoinsherpa skisserade ett LINK-diagram, som visar en potentiell dubbel topp nära $ 42 motståndsområdet. Sedan tweeten har priset flyttat sig över denna nivå och fortsätter att nå en ny rekordhög nivå.

Källa: Twitter

Kortvarig rörelse

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar ett breakout från en fallande motståndslinje som ledde till det nuvarande höga priset.

Varken MACD eller RSI visar några tecken på svaghet, trots att den senare är överköpt.

Om LINK går tillbaka på kort sikt förväntas $ 42,70-området fungera som stöd. Det här är den tidigare höga nivån. Trenden anses hausse så länge token handlar över denna nivå.

Diagram efter TradingView

LÄNK / BTC

På samma sätt som USD-paret har LINK / BTC brutit ut från en fallande motståndslinje. Det är dock ingenstans nära att nå en ny rekordhög nivå. Faktum är att det bara närmar sig 0,5-0,618 Fib-motståndsnivåerna vid 102.000-118.000 satoshis.

Trots att tekniska indikatorer är hausse, kan ett avslag förekomma på denna nivå innan trend fortsätter. I så fall finns det närmaste stödområdet vid 70 000 satoshis.

Diagram efter TradingView

Avslutningsvis förväntas LINK fortsätta öka mot en ny rekordhög nivå. Även om ett kortvarigt avslag kan inträffa, kommer troligen inte troligen att sjunka under $ 42,70-området.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link