LA sommarläger startar om Crypto Crash Course för barn

Ett sommarläger i USA som integrerar en kraschkurs i kryptovaluta i vanliga lägeraktiviteter har startat om.

Enligt rapporter utbildade sommarlägret i Los Angeles barn mellan fem och 17 år om kryptokurrency. Hur man tänker på det, köper det och till och med bryter det.

Lägret startade igen denna vecka efter en pandemirelaterad paus.

Crypto Kids Camp, som varar i fem dagar, täckte kryptovaluta tillsammans med andra nya tekniker. De som blockchain, artificiell intelligens, cybersäkerhet, virtual reality-teknik och drönare, bland annat.

Anmärkningsvärda varumärken i kryptoutrymmet har redan uttryckt sitt stöd. Representanter från blockchain-infrastrukturleverantören Blockdaemon, till exempel, twittrade ”Lär barn om de saker du önskar att du visste i en yngre ålder. Hjälp dem att växa och se deras entusiasm blomstra! ”

Ungas kryptoentusiasm fortsätter att växa

Initiativet Crypto Kids Camp har lockat barn från hela USA, inklusive några från Texas och New Jersey. Mitt fortsatte noterade entusiasmen för kryptovaluta från yngre människor.

Finansföretaget Wells Fargo genomförde nyligen en undersökning om detta intresse. Det drog slutsatsen att 45% av de tillfrågade tonåringarna, mellan 13 och 17, trodde att de visste mer om kryptokurrency än sina föräldrar. Samtidigt trodde 50% av de tillfrågade föräldrarna, som hade barn i samma intervall, samma sak.

Dessutom avslöjade undersökningen att sociala medier spelade en stor roll i tonåringens utbildning om ekonomi. Medan mer än hälften av dem (57%) sa att de skulle vända sig till sina föräldrar för ekonomisk rådgivning, vänder sig 35% av dem också till sociala medieplattformar.

TikTok har en framträdande krypto-närvaro, med rapporter som indikerar att videor med hashtags som #bitcoin och #crypto har samlat på sig visningssiffror över 3 och 4 miljoner.

Denna rapport kom strax efter kommentarer från MasterCard LACs Walter Pimenta om den växande kryptoentusiasmen hos latinamerikanska ungdomar. Vice presidenten för MasterCard LAC belyste kryptorummet och hittade en publik bland årtusenden. Han uppgav att 67% av årtusenden nu är mer villiga att använda kryptovaluta än de var 2020, medan 79% var intresserade av att lära sig mer om det. Dessutom sa 76% att de skulle använda kryptovalutor mer om de hade en bättre förståelse för dem.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link