Kyber lanserar polygon med $ 30 miljoner belöningar för likviditetsleverantörer

Den decentraliserade finansbörsen (DeFi) Kyber Network har gått samman med Layer 2-aggregator Polygon för att öka likviditeten med ett nytt belöningsprogram.

I ett blogginlägg den 16 juni meddelade Kyber Network att det kommer att distribueras i Polygon-nätverket den 30 juni.

Tillkännagivandet tillade att nätverket också skulle lansera sitt allra första program för likviditetsbrytning på Polygon och Ethereum med uppskattningsvis 30 miljoner dollar i belöningar. Incitamentet “Rainmaker” börjar den 30 juni och fördelar belöningar under tre månader till berättigade Kyber-likviditetsleverantörer.

“Målet är att stimulera likviditetsleverantörer och utvecklare att använda Kyber DMM genom att ge hög avkastning på kvalificerade tokenpar och i processen öka likviditeten för både Polygon och Ethereum DeFi-ekosystemen.”

Gör regn för Kyber

Förflyttningen möjliggör Polygons snabba Layer 2-teknik på Kybers dynamiska marknadsförare (DMM). Målet är att öka likviditeten för båda plattformarna och öka den totala exponeringen för Polygon-ekosystemet. Sandeep Nailwal, grundare och COO på Polygon uppgav:

“Likviditet är en avgörande faktor i alla DeFi-ekosystem och vi är glada att samarbeta med Kyber Network för att förbättra likviditeten på Polygon genom Kyber DMM-protokollet!”

Massiva $ 30 miljoner kommer att avsättas i KNC- och MATIC-tokens för likviditetsleverantörer som kommer att få LP-tokens som representerar sin andel av poolen. Dessa kan sedan satsas för att tjäna ytterligare tokens samt en sänkning av handelsavgifterna.

Kyber och Polygon kommer att distribuera 2,5 miljoner KNC-tokens (cirka 5 miljoner USD) respektive 500 000 USD av MATIC-tokens över sex berättigade förstärkta pooler på Polygon.

Dessutom distribueras 12,6 miljoner Kyber Network Crystal (KNC) -token, värda cirka 26 miljoner dollar i löpande priser, över utvalda Ethereum-baserade pooler. Kyber Networks medgrundare, Loi Luu, uppgav:

“Genom detta partnerskap kommer Polygons livliga ekosystem att få tillgång till det mycket kapitaleffektiva och flexibla Kyber DMM-protokollet, och vi tror att detta kommer att ge fler likviditetsleverantörer, handlare och utvecklare att effektivt engagera sig i en värld av decentraliserad finansiering.”

I slutet av maj steg MATIC-priserna efter att Mark Cuban tillkännagav tillägget av Polygon i sin portfölj. Kyber ansluter sig nu till Curve Finance, Aave, mStable, RenVM och 0x i de senaste Polygon-distributionerna.

KNC, MATIC-prisuppdateringar

KNC har vunnit 11% på dagen för att toppa $ 2 vid tidpunkten för pressen enligt CoinGecko. KNC är nu mindre än 30% borta från sin allra högsta nivå på 2,93 dollar den 22 april.

MATIC-priserna har faktiskt dragit tillbaka 5% under ett fall till $ 1,52 under det senaste dygnet. Polygon-token nådde en rekordhög nivå på $ 2,62 den 18 maj och förblir 42% av det målet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link