Kurt Cobains sista fotoshoot-samling går ut på auktion som NFT

[ad_1]

Fotograf Jesse Frohman auktionerar ut hela sin samling av ’The Last Session’ -foton som en icke-fungibel (NFT) den här veckan.

Auktionen startar den 3 maj och pågår till 7 maj. Auktionen med titeln ’The Last Session’ innehåller alla 104 bilder tagna av Frohman. Inklusive aldrig tidigare sett bilder av den avlidna rockstjärnan.

Jesse Frohman är känd för att skjuta några av de mest ikoniska legenderna som Run DMC, James Brown och Spike Lee. Frohmans mest ikoniska verk är dock fotograferingen med Kurt Cobain. Fotograferingen ägde rum ungefär sex månader innan musiken skulle ta sitt eget liv.

Cobains sista fotografering

Frohman kommer att auktionera ut hela samlingen som en NFT. Last Session NFT-samlingen innehåller bilder, polaroider och kontaktark med Frohmans ursprungliga markeringar, av vilka några aldrig tidigare har setts.

Landmärket NFT-utgåvan erbjuder de som firar Kurts arv en chans att dela äganderätten till ett ögonblick som är etsat djupt på musik och kultur.

Auktionen äger rum på Frohmans webbplats. Auktionen börjar 27.27 ETH, cirka 79.000 $.

Samlingen kommer som en en-av-en-upplaga. Det betyder att vinnaren blir ensam ägare av en musikhistoria. Ingår i auktionen kommer vinnaren också att kunna välja ett tryck och möjlighet till en egen fotografering med Jesse Frohman.

Fotografen auktionerar också ut tio “Nevermind” NFT. NFT har en fyrtryck av Kurt Cobain. Startpriset är 2,7 ETH.

Källa: Jesse Frohman

Slutligen kommer tjugo ”In Utero” NFTs att auktioneras ut från en eterum vardera. NFT kommer att innehålla tjugo unika bilder från The Last Session-fotograferingen, var och en säljs som en upplaga på 5 NFT.

Forhman kommer att donera en del av intäkterna till Jed Foundation. En ideell organisation som skyddar emotionell hälsa och förhindrar självmord för tonåringar och unga vuxna i USA.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link