KuCoins resa till att bli toppbörs

KuCoin är ett kryptovalutabörs som grundades i augusti 2017. Börsen föddes av en passion för blockchain-teknik och de fördelar som den har för dagens finans.

KuCoin tror att tekniska framsteg kommer att revolutionera hur värdet skapas och distribueras. KuCoin byggde sitt företag utifrån att alla en dag kommer att engagera sig i kryptovalutor. Företagets uppdrag är att underlätta det globala fria flödet av digitalt värde.

Kucoin presenterar alternativ och mångfald för användare eftersom det har över 200 kryptovalutor på mer än 400 marknader, och det har vuxit till ett av de mest omfattande kryptovalutabörserna online. KuCoin erbjuder mycket hög säkerhet, ett smidigt gränssnitt och nybörjarvänlig UX.

KuCoins erbjudande:

Kucoin debiterar användarens handelsavgift som är 0,1% avgift för tillverkare och 0,1% avgiftsavgift, dessa gäller inte för några av handelsparen. Användare som har sin börs-token-KCS får rabatter på handelsavgifter och dagliga bonusar.

KuCoin är ett icke-USA-baserat utbyte, så amerikanska medborgaranvändare över FBAR-tröskeln måste inkludera deras FBAR-arkivering. Förutom information om användarens konto såväl som KuCoins verksamhetsland, måste användarna inkludera sin högsta saldo av kryptovaluta som finns på börsen under året, beräknat i US-dollar.

Plattformen kan beräkna detta värde baserat på användarnas KuCoin-kryptovaluta-transaktionshistorik.

Kryptovaluta till kryptovalutahandel är beskattningsbar i många jurisdiktioner, inklusive USA. Användare kommer sannolikt att behöva rapportera affärer gjorda på KuCoin.

Enligt IRS-riktlinjerna måste användarna rapportera US-dollarvärdena för de affärer som de utför, även för kryptovalutor till kryptovalutahandel. Flera kryptoskattprogram kan hjälpa användare med detta genom att importera affärer från KuCoin automatiskt via API-anslutning eller via CSV / kalkylbladsposter.

Olika användare kan använda KuCoin för att handla ett stort antal altcoins, programvara är särskilt användbart i det här fallet eftersom det kommer att kunna beräkna de nödvändiga fiatvärdena för skatter för ännu mer obskyra tokens.

Användarnas handelshistorik kommer också att beräknas, det kommer att registrera kostnadsbasen för det bitcoin om det senare överfördes till KuCoin och handlades för ett altcoin.

Kucoin-utlåning

I världen av digitala tillgångar finns det också utlåning med kryptovaluta. Detta är en alternativ investeringsstrategi där investerare lånar ut kryptovaluta till låntagare i utbyte mot ränta. Detta system omfattar långivaren och låntagaren.

Det är viktigt att notera att detta är lån med säkerhet. Långivaren får ränta från låntagaren i utbyte mot lånet, medan låntagare deponerar kryptovalutatillgångar som säkerhet för att säkra investeringen. Detta fungerar som en garanti för långivaren, för om något går fel kan de använda denna säkerhet som en form av ersättning.

KuCoin erbjuder en möjlighet att låna ut en oanvänd tillgång till andra användare som söker lån för marginalhandel. Till exempel förutspår en marginalhandlare att BTC-priset kommer att stiga.

De lånar USDT för att köpa BTC, och när priset stiger säljer de BTC för USDT och betalar tillbaka den lånade USDT med ränta.

För att garantera lånet måste näringsidkaren behålla en viss mängd tillgångar som säkerhet så att de kan betala tillbaka USDT om hans förutsägelse är fel och BTC går ner.

KuCoin-utlåning anses vara för investerare med låg riskaptit, eftersom de kan tjäna vinst på ränteutlåning och de inte behöver ta stora risker hos handlare.

KuCoin-appen

KuCoin-appen hjälper användare att hålla kontakten med de senaste marknadsförändringarna var som helst och när som helst. Appen är tillgänglig för Android- och iOS-användare.

Appen ger också användare tillgång till 24/7 hjälpcentret. Användare kan se på att vinna och förlora handelspar efter eget val.

Appen erbjuder en fullständig handelsupplevelse med omfattande ljusstake-diagram. Prisvarningsinställningar är också tillgängliga, så att användare inte tappar på några främsta handelsmöjligheter. Användare kan också spara ett register över sina favoritpar.

Appen sägs vara värt att ladda ner eftersom den levereras med ett tillgångsgränssnitt som inkluderar dubbel kontohantering som är mycket säker och flexibel. Användare kommer också att få inloggningsaviseringar. Tokenpriser som når varningspriset, nyheter och marknadsföring och meddelanden om ändring av tillgångar finns alla tillgängliga i appen.

Slutligen kan användare kontrollera sina serviceavgifter och rabatter samt registrera konton som individer eller företag. Det finns också ett alternativ att byta språk eller valutapreferenser och uppgradera säkerhetsinställningar för att hålla kontot ständigt skyddat.

KuCoin vs. Binanace

Binance är erkänt som det största kryptovalutautbytet i världen. KuCoin är också erkänt som ett av de mest populära kryptovalutabörserna i världen. En kort jämförelse av de två är nödvändig för att se nivån och operativ excellens hos KuCoin.

Funktion KuCoin Binance
Stödda kryptovalutor BTC, XMR, DAG, ETH och över 200 till BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, EOS, XMR, TRX, XLM, NEO och över 250 till
Stöd fiat USD, EUR, GBP, RUB, CNY, AUD och över 40 till USD, AUD, GBP, EUR, RUB, TRY, NGN, UAH, PHP, CZK och över 20 till
Mobilapp tillgänglig Ja Ja
Insättningsmetoder Kreditkort, kryptovaluta, betalkort SEPA och banköverföring (ACH)
Huvudplats Singapore Malta
Antal kryptovalutor som stöds 221 305
Handelsavgifter Tillverkare / tagare: 0,1% / 0,1% Tillverkare / tagare: 0,1% / 0,1%
Inbyggd valuta KCS BNB

KuCoins inhemska kryptovaluta KCS

KuCoin har sin ursprungliga kryptovaluta som heter KuCoin Shares (KCS). Fördelen med att ha KCS är att användare får rabatter på handelsavgifter och tjänar mer kryptovaluta. KCS var som högst 2018 då värdet var 1,8 miljoner dollar.

Plattformens pålitliga och tillförlitliga rykte framgår av den omfattande användarbas som KuCoin har. Det finns ungefär 8 miljoner användare runt om i världen.

KuCoin-säkerhet

KuCoin har omfattande säkerhetsåtgärder och de är försäkrade för cyberbrott och bedrägerier för att säkerställa att investeringen är säker.

KuCoin hackades i september 2020 och hackarna klarade sig av uppskattningsvis 1 008 BTC, 9 588 383 XLM, Omni och EOS-baserade tether (USDT) värda $ 14 miljoner, 14 713 BSV och 26 733 LTC. Cirka 153 miljoner dollar eter och ERC20 och över 18 miljoner XRP stulades också.

VD vid den tiden, Johnny Lyu, försäkrade: ”Eventuella stulna kundmedel skulle täckas helt av en försäkringsfond.”

Från och med den 7 oktober 2020 återhämtade börsen cirka 204 miljoner dollar av de stulna kryptovalutorna och har gjort framsteg i att identifiera en misstänkt.

KuCoin sägs vara ett av de mest aktiva kryptovalutabörserna, med dagliga genomsnittliga volymer på över 100 miljoner dollar, enligt CoinGecko.

Så användarna kan vara säkra på att de inte kommer att drabbas av någon oföränderlig förlust av sina kryptovalutainvesteringar. Eftersom KuCoin har sett sig vara mycket snabb och lyhörd i dessa frågor, vilket säkerställer att investerare får ersättning.

Så här kommer du igång med KuCoin

Användare som vill komma igång med KuCoin måste gå till KuCoin-registreringen, fylla i den information som krävs för att öppna ett konto och sedan genomgå dessa nödvändiga steg;

Hur man tar ut på KuCoin

  • Logga in på KuCoin-kontot. Klicka på ”Översikt” under fliken ”Tillgångar” och sedan på fliken ”Uttag”. Användare kan skriva in tokennamnet i sökrutan eller bläddra nedåt och klicka på den token de vill ta ut.
  • När användarna har valt rätt token måste de lägga till plånbokadressen (sammansatt av anmärkningsnamn och adress) och belopp. Anmärkningen är valfri. Klicka sedan på ”Bekräfta” för att utföra uttaget.
  • Ange lösenord för användarhandel> E-postverifieringskod> Google 2FA-kod eller SMS-verifieringskod för att slutföra alla uttagssteg.

KuCoin har en 24-timmars hjälplinje där användare kan få hjälp för frågor av alla slag. Det finns personal tillgänglig för att hjälpa användare med insättningar, uttag, gränssnittsrelaterade frågor eller andra frågor.

KuCoin är en säker och ansedd kryptovalutautbyte och anses vara bland de mest populära börserna i världen. KuCoin erbjuder en omfattande servicebukett med tjänster för sina användare så att de inte behöver använda flera växlar för att få en kvalitetsservice.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link