Kraken VD för BTC: ’Människor gör sig redo att gå på Ramen-dieter för att köpa Bitcoin’


Krakens VD Jesse Powell tror att Bitcoin kommer att slå 200 000 dollar 2021. Insinuerar att människor kommer att vara villiga att gå på Ramen-dieter för att köpa mer BTC.

I en nyligen intervju med Bloomberg TV uttryckte Powell sina åsikter relaterade till priset på bitcoin. Kraken VD höll sig vid sina tidigare prismål som tyder på att BTC skulle kunna nå 200 000 dollar i slutet av 2021.

Powell kommenterade och sa ”personligen googlar jag hur jag säljer mina njurar vid denna tidpunkt” när han pratar om att köpa mer bitcoin. Han fortsatte och tillade att ”människor gör sig redo att gå på ramen-dieter för att köpa bitcoin på dessa nivåer.”

BTC doppar inget att oroa sig för

Powell är fortfarande extremt hausse på bitcoin och kallar den senaste prisåtgärden ”ett litet dopp.” Priset på bitcoin har sjunkit över 43% sedan det nådde en heltidshöjd på 64 800 $.

Källa: Tradingview

Men Powell är optimistisk och säger ”Vi har sett detta om och om igen, crypto är en berg-och dalbana. Du måste kunna ha en järnmage för att tolerera åkturen, men vinsterna är enorma för dem som klarar det. ”

Lägg inte dina hyrespengar i BTC

Medan Powell är hausse på BTC-pris framåt, upprepade VD för Kraken att investerare inte borde spela sin hyra på BTC. ”Människor borde absolut inte satsa längre än de har råd att förlora, det är fortfarande en mycket riskfylld investering.”

Powell erkänner att även om det är riskabelt att investera i bitcoin, tror han fortfarande att det på lång sikt är ”en helt fantastisk investering.” Powell drar slutsatsen att han inte skulle lägga 100% av sin portfölj i bitcoin, inte heller skulle han lägga sina hyrespengar i bitcoin.

Square CEO Jack Dorsey har också nyligen uttalat sin hausse på bitcoin. VD har tidigare sagt att Square överväger att skapa en bitcoin-hårdvaruplånbok. Dorsey tror att bitcoin är för alla, och hårdvaruplånboken hjälper till att få bitcoin i händerna på massorna.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link