KoKoSwap lanseras mitt i utvecklingen av DeFi och NFT

[ad_1]

Decentraliserad finansiering (DeFi) och icke-fungibla tokens (NFT) har genomgått en aldrig tidigare skådad tillväxt under de senaste månaderna.

Malta 5 maj 2021 – Sedan början av 2021 har DeFi redan vuxit mer än 5 gånger i termer av totalt värde från 15 miljarder dollar i januari till cirka 77 miljarder dollar i maj 2021. Från januari 2021 till dags dato har NFT-utrymmet genomgått en 25x ökning av handelsvolymen.

Med dessa anpassningar i branschen, som leder till global massanslutning av DeFi och kryptorummet, ger KoKoSwap en enda lösning för alla som är entusiastiska över DeFi-spel och NFT-rymden. I huvudsak ger det en decentraliserad plattform för användarna att uppfylla sina NFT-relaterade krav genom affärer och spel samtidigt som de upplever moderna finansiella aktiviteter som satsning och byte.

KoKoSwap-ekosystemet är en inkluderande ekonomilösning som drivs av dess ursprungliga token KOKO. KOKO-token är ett verktygstoken som kan användas med funktioner som tillhandahålls på plattformen. KOKO fungerar också som styrningstoken. För att göra plattformen verkligt decentraliserad tillåter KoKoSwap vissa tokeninnehavare att delta genom att rösta i de viktigaste besluten på plattformen.

Funktioner av KoKo i ekosystemet inkluderar:

  • KoKoAvatar: NFT-plattformen är baserad på ett av de mest hållbara fallen av NFT, rollspel, som kommer att symbolisera MMORPG-spelets tillgångar i spelet. Inklusive cirka 5 000 tillbehör i spelet, skinn och varor med begränsad upplaga som kan representeras som sällsynta samlarföremål.
  • KoKoStake: Insatsplattformen tillåter användare att spela Ether- eller KOKO-tokens och tjäna betydande APY. KoKo kräver minst 1 år för insättning, och programmet kommer att pågå i två år.
  • KoKoArcade: Den decentraliserade NFT-spelmarknaden fungerar som den mest idealiska mötesplatsen för spelare och utvecklare i ett distribuerat nätverk.
  • KoKoFantasy: En fantasy ligaplattform som underlättar fantasysport.

För att ta reda på mer om KoKoSwap besök kokoswap.org.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link