Kava samarbetar med Simplex-aktiverande Fiat-till-DeFi-transaktioner

Fiat-till-krypto-leverantören Simplex samarbetar med decentraliserad finansieringsplattform (DeFi) Kava för att tillhandahålla den första rampen ”Fiat-till-DeFi”.

Simplex är en EU-licensierad finansiell institution och tillhandahåller en fiat-infrastruktur för digitala valutor globalt. Detta gör det möjligt för användare att nästan omedelbart byta ut sina pengar från betalkort och kreditkort till krypto. Simplex tillhandahåller redan denna tjänst för ett antal ledande börser, inklusive Binance, Huobi och Bitpay.

Nu kommer användare av DeFi-utlåningsplattformar på Kava blockchain att kunna dra nytta av dessa tjänster. Ari Last, VP Business Development på Simplex, uttryckte sin glädje över att kunna tillhandahålla tjänster som tidigare bara var tillgängliga för kryptobörser till DeFi.

”Vårt partnerskap med Simplex ger ett enkelt och strömlinjeformat sätt att använda kredit- eller betalkort för att köpa KAVA och få tillgång till alla tillgångar i Kava-kedjan”, säger Aaron Choi, Vice President Global Business Development på Kava.

Kava ekosystem

DeFi-utlåningsplattformar på Kava blockchain tillgodoser redan över 250 000 användare. Baserat på Cosmos SDK kan Kava blockchain utnyttja Cosmos tech stackens tvärkedjiga funktioner. Detta möjliggör tillgång till tillgångar som Bitcoin, XRP, Binance Coin (BNB) och Polkadot.

En av Kavas främsta produkter är en utlåningsplattform som ger ut Kavas decentraliserade stabila mynt USDX. Ett annat är dess hårda protokoll som möjliggör dubbelsidiga penningmarknader för tillgångar som BTC, KAVA, BNB och XRP.

Kava Swap

Förra månaden tillkännagav Kava lanseringen av den mycket efterlängtade Kava Swap-plattformen i augusti 2021. Det kommer att bli det första produktionsklara likviditetshuben för alla DeFi-applikationer och tjänster. Kava Swap möjliggör också aggregering av kapital och distribution över många olika blockkedjor. Det kommer att fungera som ett tvärkedjigt Autonous Market Making (AMM) -protokoll som ger användarna en metod att byta tillgångar på olika blockkedjor.

Mellan den förväntade lanseringen av Kava Swap och denna integration med Simplex, förväntar Kava-ekosystemet explosiv tillväxt inom en snar framtid. Det här är en fenomenal omvandling av förmögenhet för ett projekt som för mindre än ett år sedan nästan nådde botten.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link