Kava Labs avslöjar den första produktionsklara kedjan för likviditet för DeFi

[ad_1]

Kava Labs har delat detaljerna i sitt senaste projekt, Kava Swap. Det kommer enligt uppgift att vara det första produktionsklara kedjan för likviditet för alla DeFi-applikationer och tjänster.

Kava Labs har meddelat lanseringen av ett nytt projekt, Kava Swap. Det syftar till att bli det första produktionsklara kedjan för likviditet. Navet kommer att vara för all decentraliserad finansiering (DeFi) och finansiella tjänster. Enligt design möjliggör Kava Swap aggregering av kapital och distribution över många olika blockkedjor.

Kava Swap skapades som ett cross-chain Autonomous Market Making (AMM) -protokoll som ger användarna en metod för att byta tillgångar på olika blockkedjor. Kapital kommer att användas i marknadsskapande pooler för att få avkastning.

Ett bredare utbud av alternativ

Det nya protokollet från Kava gör det möjligt för likviditetsleverantörer och handlare att växla inbyggt mellan världens största digitala tillgångar. VD för Kava Labs, Brian Kerr, förklarade att ”i traditionell ekonomi är marknadsmakarnas avkastning reserverad för endast de mest sofistikerade handelsföretagen. AMM: er gör det möjligt för användare av alla slag att delta. ”

”Detta ökar marknadernas likviditet och ger även de minsta användarna möjlighet. Nästa logiska steg är att utöka AMM-interoperabiliteten för att ge handlare och LP-skivor ett bredare utbud av alternativ och möjligheter, ”tillade Kerr.

Kava Labs har vuxit stadigt hela året sedan nästan botten i november 2020. Efter skrämmen nådde Kava Swap en rekordhög nivå på 8,28 dollar den 6 april. Sedan dess sjönk KAVA så lågt som 4,10 dollar men handlas nu till 6,24 dollar. när detta skrivs.

Nyligen presenterade Open DeFi planer för en flerkedjig decentraliserad autonom organisation (DAO) för att omfatta hela DeFi-ekosystemet. Projektets mål är ”att utveckla ett verkligt integrerat DeFi-ekosystem med flera kedjor som öppnar likvida marknader och skapar ett nytt operativsystem för finansiering.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link