KAVA bryter ut – Kan det nå nya all-time high?


Kava.io (KAVA) har brutit ut från en nedåtgående motståndslinje som hade funnits sedan det höga priset den 6 april.

Det har validerat linjen som stöd efteråt och kan fortsätta att gå mot de motståndsnivåer som anges nedan.

KAVA bryter ut

KAVA hade minskat vid sidan av en nedåtgående motståndslinje sedan den 7 april, då den nådde ett högt pris på 8,28 dollar. Det fortsatte att sjunka tills det nådde ett lägsta värde på 2,07 dollar den 19 maj.

Det har dock gått uppåt sedan dess. Den bröt ut från den nedåtgående motståndslinjen den 4 juli och håller för närvarande på att validera den som stöd.

De närmaste motståndsområdena är $ 5,17 och $ 6,95. Den senare är både resistensnivån 0.786 Fib retracement och ett horisontellt motståndsområde.

Tekniska indikatorer är relativt hausse. MACD är positiv och RSI över 50. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors och rör sig uppåt.

Därför verkar en rörelse mot minst ett av dessa motståndsområden vara det mest troliga scenariot.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade två KAVA-diagram som visar både det hausseartade och det baisseartade antalet på plats. Den baisseartade nedan indikerar att token når en hög nära $ 7 innan den faller igen.

Källa: Twitter

Det baissärfallet indikerar att KAVA är i delvåg B (svart) av en ABC-korrigerande struktur. I denna möjlighet kommer token att öka mot det tidigare beskrivna motståndsområdet på $ 6,95 innan det faller igen.

En potentiell låg för hela rörelsen kunde nås nära $ 1-området.

Diagram efter TradingView

Det hausseartade antalet antyder att hela rörelsen sedan mars 2020 är en del av en 1-2 / 1-2 vågstruktur. I detta fall skulle KAVA fortsätta mot en ny rekordhög nivå.

I vilket fall som helst skulle en förflyttning mot $ 6,95-området troligen vara antingen det. Reaktionen när den kommer dit kommer att vara nyckeln till att bestämma den framtida rörelsen

Diagram efter TradingView

KAVA / BTC

KAVA / BTC-diagrammet ser mer avgörande hausseartat ut än dess motsvarighet till USD. Den har följt en stigande stödlinje sedan den 23 april.

Medan man följer linjen har den gjort tre försök att röra sig över 13 800 satoshi-motståndsområdet. Det är möjligt att det handlas inuti en stigande triangel, vilket anses vara ett hausseartat mönster.

Tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen är också hausse. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors, MACD är positiv och RSI är över 50.

Om KAVA bryter ut skulle nästa närmaste motstånd vara på 20 000 satoshier, 0.382 Fib retracement motståndsnivå.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link