Kanadabaserat Crypto Company iMining lanserar Cardano Staking

Vancouver-baserade iMining tillkännagav efter omfattande forskning och test att de är inställda på att lansera en insättningstjänst för cardano (ADA). Detta kommer att utöver de insättningstjänster de för närvarande erbjuder, med fokus på Ethereums (ETH) proof-of-stake-koncept.

Den här nyheten kommer på baksidan Input Out – företaget bakom Cardano – meddelar att en ERC20-omvandlare snart kommer. Med detta tillkännagivande hoppas de äntligen kunna ge ett livskraftigt alternativ till Ethereum-nätverket. Med över 400 000 kontrakt baserade på denna tokenstandard har det blivit dyrare att använda nätverket. Att aktivera migrering till Cardano kommer därför uppenbarligen att skapa välbehövlig konkurrens och gynna användare av båda plattformarna.

iMining certifierar Cardano

Jämfört med andra blockkedjor som är beroende av enskilda insatsnoder, är Cardano starkt beroende av insatspooler. Som ett resultat, med iMining som lanserar en insatspool, kommer detta att hjälpa ADA-tokeninnehavare att delta genom en säker och pålitlig infrastruktur. Ordförande i iMinings styrelse, Khurram Shroff, hade följande att säga i frågan:

”Istället för att behöva köpa specialutrustning för att tävla om nyligen präglade nätverkspoletter kan användare enkelt delegera sina medel via iMinings stakepool.”

Cardano tillåter också användare att fortsätta spendera och använda sina tokens medan de satsar. De flesta andra digitala tillgångar gör att användare låser in sina tokens under en viss period medan de satsar. Detta gör Cardano till ett alternativ för nya användare som letar efter flexibilitet.

Medan andra kryptovalutor har trender nedåt under de senaste sju dagarna, har cardano sett drygt 3% tillväxt under samma period. Mer uppmuntrande nyheter för den ”gröna” kryptovalutan kan se att den fortsätter att växa under de närmaste månaderna med fler utvidgningar och större produktutbud. En sådan förbättring kommer att vara det efterlängtade tillägget av smarta kontrakt till nätverket.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link