Juni närmar sig sitt slut – Hur är det med Crypto Market?

Det är slutet av juni 2021 eller andra kvartalet, så du kan prata om vad som hände i kryptobranschen den senaste månaden.

Priset på den viktigaste kryptovalutan i juni varierade från $ 28.700 till $ 41.250. Månaden var rik på nyheter, så det var hög volatilitet på marknaden. Förbud från de kinesiska myndigheterna var den främsta anledningen till volatiliteten: ingen mer kryptovaluta kan användas i Kinas fyra största provinser.

Faktum är att fram till juni 2021 gruvdes cirka 58% av bitcoins i Kina. Efter införandet av förbud minskade emellertid denna indikator liksom nätets totala hashrate. Den 28 juni 2021 sattes ett nytt antirekord: bitrinnätets hashrat sjönk under 60 EH / s, vilket ledde till att tiden för att hitta ett nytt block ökade till 24 minuter, när bara 10 minuter krävs i ett stabilt tillstånd.

Nyheter om de kommande förbuden i Kina började dyka upp efter den 10 juni och först reagerade marknaden starkt på dem. Men efter flera liknande nyheter gav priset på den viktigaste kryptovalutan inte längre kraftiga volatilitet och låg kvar på ungefär samma nivå.

Representanter för kryptoindustrin tror att ett sådant steg från de kinesiska myndigheterna beror på att den statliga kryptovalutan (CBDC) testas aktivt i landet. Därför verkar förbudet mot kryptovalutagrupp logiskt för myndigheterna: det finns mindre konkurrens med den nationella kryptovalutan.

Dessutom kan fem större banker i Kina inte längre tillhandahålla tjänster som på något sätt är relaterade till kryptovalutor. Du kan inte lagra, överföra, köpa eller sälja digitala tillgångar. Det visar sig att det nu blir svårare för kryptovalutaföretag på Mellanrikets territorium att bedriva överföringar inom landet, legitimera vinster och lagra kryptovaluta.

Det beräknas att cirka 330 ton gruvutrustning kommer att tas bort från Kina. Vissa gruvarbetare har redan erbjudit privata gruvarbetare sin hjälp med att transportera utrustning, och Kazakstan och Ryssland har blivit de avsedda destinationerna för gruvarbetare.

Hur går vi framåt?

  1. Kinesiska gruvarbetare kan anpassa sig till de nya förbuden och fortsätta att bryta kryptovaluta. Historiskt följer kinesiska medborgare ständigt vissa förbud och lär sig att leva med dem eller undvika dem.
  2. USA kan komma att spela. Som vi vet gillar Amerika att vara den första i allt. Det faktum att mer än 58% av bitcoins bryts i Kina var dock lite alarmerande för de amerikanska myndigheterna. Men nu, när situationen i landet är instabil, vad gäller kryptovalutor och deras produktion, är det lämpligaste ögonblicket för Amerika att delta i spelet. De kan tillhandahålla förmånliga villkor för uppförandet, utfärda lån till låga priser för etablering av gruvdrift på deras territorium.

Den andra versionen är inte så dålig, eftersom kryptoindustrin kommer att tillföras nya pengar som kommer att driva priset på kryptovalutor upp. Men det här alternativet passar inte alla, för om USA tar de flesta gruvarbetarna till sitt territorium kommer det att få en ny hävstång, som det naturligtvis kommer att använda en gång.

Som regel rekommenderar erfarna handlare och investerare att ange positioner i sundet, vilket nu är fallet på kryptomarknaden. Du kan göra detta med RevenueBot.

Tjänsten ger möjlighet att skapa handelsbots på de största kryptovalutabörserna: Finance, Bitrix, Bitfinex, Exmo och andra. Att skapa en bot är gratis, tjänsten tar ingen provision förrän kunden börjar tjäna pengar på handeln med bot. Med hjälp av djupa botinställningar implementerar tjänstens kunder handelsstrategier som är problematiska att uppleva vid normal handel. Vi kommer omedelbart att indikera att botten inte har tillgång till kundfonder på börsen, men handlar med API-nycklar, det vill säga kontot kommer att förbli utom tillgång. RevenueBot har över 15 tusen kunder som tjänar pengar tack vare handel med bots.

Varför välja den här tjänsten?

  • Betala provisionen först efter att du har gjort vinsten.
  • Konfigurationen av bot öppnar en mängd olika sätt att tjäna pengar.
  • Inside RevenueBot är en marknadsplats där kunder kan köpa en färdig bot för att undvika att arbeta på egen hand eller sälja sina egna om konfigurationen visar sig vara effektiv. En handledare (en erfaren serviceklient) köps också på marknaden, som är redo att svara på frågor från nykomlingar. Med tiden kan du själv bli mentor och tjäna extra pengar för det.
  • Regelbundna uppdateringar av servicefunktioner som optimerar handelsprocessen.
  • Tillgängligheten för RevenueBot-referensprogrammet gör att du kan tjäna pengar utan att ens behöva handla. Attrahera nya kunder för tjänsten och få upp till 30% av deras vinst varje månad (men inte mer än 15 USD).

Detta är en liten lista över fördelar med tjänsten. Vi kan fortsätta att lista de positiva egenskaperna hos RevenueBot, men varför gör det om du kan gå till tjänstens officiella webbplats och se själv? Det rekommenderas starkt att beslut fattas snabbare, eftersom kryptomarknaden inte står still utan växer i stora steg. Vem vet hur mycket vinst förlorar någon som inte vågar komma och börja handla med RevenueBot.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link