Jumble Cash: Bästa BNB-integritetsplattform 2021

[ad_1]

När kryptoindustrin växer är integriteten återigen i rampljuset. Jumble Cash som såldes på bara tre minuter på BSC Starter IDO-plattformen, levererar den bästa integritetslösningen för BNB.

Varför är Jumble en av de bästa BNB-mixrarna som finns?

Ingenjörer och projekt som valde att dela upp någon befintlig kodbas bör göra det med avsikt att förbättra den ursprungliga versionen. Inte bara för att vara en rak copycat. Till skillnad från de andra på denna lista tar Jumble Cash integritetsspelet till nästa nivå.

Många Ethereum (ETH) mixergafflar och kopior redogjorde inte för de tekniska skillnaderna i Binance Smart Chain (BSC), vilket orsakade breda rapporter om att användare inte kunde dra tillbaka eftersom BSC BEP20-validerare bara kan se de senaste 5000 blocken. Jumble Cash löser detta och ger en av de bästa användarupplevelserna med inneboende integritet.

Jumble Cash förbättrar integriteten ytterligare genom att köra en dedikerad BSC-nod så att Jumble Cash BNB-mixern blir snabbare och möjligen säkrare än andra, eftersom den inte behöver förlita sig på offentliga noder.

Dessutom är Jumble Cashs avgifter några av de lägsta med 0,5%

Tillsammans med deras kommande webbläsplånbok för Meta Mask-stil för användare gör Jumble Cash integritet billigt, snabbt och verkligen tillgängligt. Därför det bästa valet baserat på vår recension.

Gå till: https://jumblecash.com/

Andra BNB-blandare Alternativ att överväga

Swirl Cash; En direkt gaffel av Tornado Cash, projektet visade ursprungligen teammedlemmar men har sedan dess dragit sina profiler. Till skillnad från andra projekt värderar integritetsspelet anonymitet, särskilt om grundare som har nyckelinformation kan spåras. Detta kan ge bekymmer för användare av plattformen. Bortsett från detta tar Swirls avgifter på 1% för att använda sin tjänst.

Monsoon (tidigare Binance Cash); En av de första gafflarna från Tornado på BSC, Binance Cash har sett liten eller ingen iteration eller innovation annat än ett nuvarande försök att ommärka. Tidiga användare hävdade problem med uttag, troligen orsakat av valideringsskillnaden som BSC har över Ethereum. En fråga som mer mogna föregångare har övervunnit.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link