Joe Exotic lanserar Cryptocurrency för Tiger King

[ad_1]

I korthet

  • Joe Exotic lanserade sin kryptovaluta TKING och kommer snart att sälja NFT för att hjälpa till att reglera juridiska avgifter.
  • Hans ärke-nemesis Carole Baskin lanserade också en kryptovaluta, CAT.

2020 kommer Netflix Tiger King introducerade världen för Joe Exotic, dokumenterade sitt vilda liv som en tigeruppfödare och hans rivalitet med den lokala djurrättsaktivisten Carole Baskin.

Nu har han två år i 22 års fängelsestraff för att anställa en kontraktsdödare för att ta ut Baskin (han misslyckades), liksom 17 federala djurlivsöverträdelser, inklusive att döda en tiger i hans djurpark i Oklahoma.

Alla andra alternativ uttömda, exotiska, riktiga namnet Joseph Maldonado-Passage, har sökt hjälp av kryptomarknaden för att rädda vilda djur och få honom ur fängelse. Cirka 200 000 dollar av hans mynt, som lanserades tidigare denna månad, handlas vidare Uniswap och 1 tum varje dag.

”Vi kommer aldrig att låta Carole vinna! Hitta din inre Tiger när Joe, $ TKING, och hans lagliga lag arrangerar århundradets comeback! Vi kommer att landa den första tigern på månen som frigör Joe! Team Joe för segern !,” ett uttalande på hans webbplats lyder.

Exotiska planer att lägga till NFT: eroch tänker använda intäkterna för att betala sina advokater och rädda fler tigrar.

Baskin har i sin tur präglat sin egen token, CAT, som handlar på Rally, ett Ethereum-baserat socialt token-nätverk.

Hennes motiv är väldigt olika: hon är orolig för Federal Reserve. ”Minst Bitcoin och andra altcoins har inbyggd knapphet och nu finns det mycket bredare antagande av dem i vår vardag. ”

Liksom många andra meme-tokens är TKING en deflationär token. Varje transaktion har en bränningshastighet på 2%.

Medan utvecklarna sa att de brände 35% av myntets totala tillgång på 1 biljon token, skickade de det faktiskt till plånboken för Ethereum medgrundare Vitalik Buterin – en vanlig trop för myntmynt. Buterin har bett utvecklare att inte göra detta och donerat miljarder dollar dumpade mynt från andra projekt till välgörenhet.

Både TKING och CAT har ganska planat sedan lanseringen. Må feiden mellan Baskin och Exotic fortsätta.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.

[ad_2]

Source link