Jaguars nummer 1, Trevor Lawrence, lagar med Adidas för att släppa NFT

Bara en vecka efter att ha varit nummer 1 i NFL-utkastet 2021, tar Trevor Lawrence upp för ett nytt team-up. Jacksonville Jaguars nya rookie quarterback har meddelat ett samarbete mellan honom och Adidas för att samla in pengar till lokala välgörenhetsorganisationer.

Samarbetet med Adidas är bara det första initiativet i ett flerårigt avtal med Lawrence och Adidas första märkespartnerskap av detta slag med en pro-idrottsman.

Försäljningen kommer att ske för en uppsättning jubileumsfria icke-fungibla tokens (NFT) med rookie sensation. NFT kommer att släppas som 3D-animerade handelskort, som liknar utformningen av NBA Top Shot-ögonblick. Vinnaren får en fysisk kopia av kortet tillsammans med lite kläder.

Huvudauktionen kommer också att innehålla en fysisk kopia av NFT och ett exklusivt par Lawrence’s player-edition spikes att visa. Klossarna kommer att undertecknas av Lawrence.

För dem som tappar bort på auktionen kommer officiella kopior av Lawrence NFT att finnas att köpa för $ 100.

En välgörenhetsauktion

Försäljningen kommer att vara värd på Bitski där användare kan köpa NFT. Företaget har hyllats som Shopify of NFT och erbjuder flera exklusiva försäljningar och auktioner. När du har angett betalningsinformation skapas en plånbok och NFT sätts i plånboken vid inköpstillfället.

Detta lyfter fram behovet för användare eller varumärken att ha en djup förståelse för blockchain-processen och helt enkelt njuta av att handla efter digitala varor. För auktionen 1 av 1 kan användarna dock bjuda med ett kreditkort som kommer att hållas. Vinnaren kan välja efter att betala det vinnande budet i ethereum (ETH) om så önskas.

Att bjuda på 1 av 1 digitalkort börjar på $ 1 000. När detta skrivs har bud redan överskridit 10 000 dollar.

Trots att han inte har spelat ett enda ögonblick i NFL ännu, är detta inte Lawrens första razzia i NFT-rymden. Genom att läsa upp förslaget lanserade Lawrence en sexdelad NFT-samling i samarbete med Topps handelskortföretag. Auktionen inkluderade fem öppna upplagskort och en 1/1 av en signerad superfraktor och konstnärsäker kort. De sålde för cirka 225 000 dollar via mintable-appen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link