Jack Dorsey säger att Square överväger att göra hårdvaruplånbok för Bitcoin

I ett Twitter-inlägg idag sa Jack Dorsey att Square Inc. funderar över tanken på att göra en hårdvaruplånbok för bitcoin (BTC).

Medgrundare av Twitter och Square meddelat Square avsikter att titta på en BTC-hårdvaruplånbok. ”Om vi ​​gör det skulle vi bygga det helt fritt, från programvara till hårdvarudesign och i samarbete med samhället. Vi vill starta detta tänkande på rätt sätt: genom att dela några av våra vägledande principer, ”lästes tweeten.

I ett antal uppföljningsinlägg förtydligade Dorsey Square plan för att bygga en produkt som är inkluderande och ger en ”icke-vårdslösning till den globala marknaden.” Dorsey säger att bitcoin bör vara för alla och han vill att Square-produkten ska återspegla det.

Dessutom uttryckte Dorsey sin önskan att optimera återhämtningsmekanismer eftersom de ”bränner pengar”. Han tror att kunderna måste skydda sin känsliga information från skadeförlust eller stöld och även om dessa skydd inte är vanliga är de nära. Han använder exemplet med lösenord på post-it-lappar och frågar sina anhängare om vilka lösningar de bör överväga att bekämpa problemet.

Slutligen påpekar Dorsey att större delen av världen kommer åt internet via mobila enheter och alla lösningar som Square kommer med kommer att vara mobilvänliga.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link