IRS undersöker sätt att övervaka aktivitet inom Crypto-plånböcker

[ad_1]

Internal Revenue Service (IRS) Digital Forensic-team undersöker sprickverktyg för kryptoplånböcker för att ”tämja cybersäkerhetsforskningen till uppmätta, repeterbara, konsekventa digitala kriminaltekniska processer.”

När USA: s befolkning blir mer och mer förtjust i att handla och köpa varor med kryptovalutor, undersöker IRS sätt att övervaka aktiviteten inom plånböcker. För att hålla sig före spelet har IRS utfärdat en officiell begäran om information (RFI) för att knäcka kryptoplånböcker.

De flesta handlare använder kryptoplånböcker för att lagra sina digitala tillgångar men också för att lägga till ett lager av säkerhet. Crypto-plånböcker använder privata nycklar för att få tillgång till medel som är separata från mäklaren som gör de faktiska transaktionerna.

Som man kan förvänta sig använder vissa blockchain för att dölja olagliga eller olagliga aktiviteter. När IRS Criminal Division måste granska vissa personers finansiella register, träffar de dock en vägg när de försöker se information från kryptaplånböcker som beslagtagits. I en officiell begäran om information som skickas till SAM.gov säger finansministeriet och IRS att:

”Även om några kända cyberpenetrationstestare har publicerat sårbarheter på specifika enheter, har processen att dekryptera hårdvaruenheterna för att få tillgång till plånböckerna varit utmanande. Det uttryckliga resultatet av detta krav är att tämja cybersäkerhetsforskningen till uppmätta, repeterbara, konsekventa digitala kriminaltekniska processer som kan utbildas och följas i ett digitalt kriminaltekniklaboratorium. ”

IRS säger att de kräver verktyg och processer som skulle kunna användas med alla kryptoplånböcker som för närvarande erbjuds kunderna. Detta inkluderar programvara och hårdvarumodeller. Den publicerade RFI fördubblar denna idé genom att kräva förmågan att analysera programvara, omvandla hårdvara och ”dekonstruktion av kretskort och integrerade kretskortpaket.”

Det föreslagna kontraktet syftar till att uppnå några viktiga mål. Några av dessa mål är att validera cybersäkerhetsforskning vid utforskning av kryptoplånböcker, identifiera nya metoder för att komma åt kryptoplånböcker, identifiera användbara kryptografiska modeller för exploatering och dokumentera processer, hårdvara och färdigheter som behövs för reproduktion i avancerade digitala kriminaltekniska laboratorier.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link