IOTA, NEAR Reclaim Key Levels, Kommer COTI att följa kostym?


IOTA (MIOTA) har återvunnet supportområdet på $ 1,05. Det följer dock fortfarande en fallande motståndslinje.

Near Protocol (NEAR) följer en stigande stödlinje och har studsat på det horisontella supportområdet på $ 2,70.

COTI Network (COTI) handlar inuti en fallande parallell kanal och försöker återta motståndsområdet på 0,245 $.

MIOTA

MIOTA har sjunkit sedan det nådde ett högsta värde på 2,74 dollar den 16 april. Efter att ha skapat en lägre höjdpunkt den 7 maj återupptog den minskningen i snabbare takt, vilket ledde till ett lägsta värde på 0,74 dollar den 19 maj.

Det studsade dock omedelbart efteråt och tog tillbaka det horisontella supportområdet på $ 1,05. Trots att det är ett horisontellt stödområde är det 0.618 Fib retracement supportnivå.

Tekniska indikatorer ger hausseartade tecken. MACD och RSI ökar båda, även om den förstnämnda ännu inte är positiv och den senare är under 50. Stokastisk oscillator har dock redan gjort ett hausseartat kors.

Vidare antyder det långsiktiga diagrammet att detta mycket väl kan vara en fjärde vågåterföring.

Diagram efter TradingView

MIOTA / BTC-paret visar liknande rörelse. MIOTA har studsat på 2170 satoshi-supportområdet, vilket är 0.618 Fib retracement supportnivå.

Dessutom ser hela rörelsen från januari 2021 nedåt som en färdig impuls och korrigerande struktur efteråt.

Slutligen är de dagliga tidsramindikatorerna mer hausse än motsvarigheten till USD, eftersom RSI redan har passerat över 50.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • MIOTA har återvunnet supportområdet på $ 1,05.
  • Den följer en fallande motståndslinje.

NÄRA

Den 23 maj nådde NEAR ett minimum på 2,21 $ och studsade (grön ikon). Den låga validerade en långsiktigt stigande stödlinje, som har funnits sedan november 2020. Dessutom validerade den också det horisontella supportområdet på $ 2,70.

Tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen är blandade. Det finns hausseartad divergens i MACD (blå linje), men RSI är under 50.

Oavsett om den stokastiska oscillatorn gör ett hausseartat kors (grön cirkel) eller blir avvisat kommer det att gå långt för att bestämma riktningen för den framtida trenden. Trenden kan dock betraktas som hausse så länge NEAR handlar över supportlinjen / området.

Diagram efter TradingView

Vågantalet ger flera fler hausseartade tecken. För det första ser den nedåtgående rörelsen ut som en ABC-korrigerande struktur, där vågorna A: C hade ett förhållande 1: 1,61, vanligt i sådana strukturer.

Dessutom ser strukturen för våg A (markerad i rött) ut som en trevågsstruktur istället för en fem, vilket indikerar att detta inte är början på en baisse impuls.

Slutligen var vågorna A & C mycket lika långa, vilket ytterligare stödde möjligheten att detta är en ABC-struktur.

Emellertid har NEAR ännu inte återvunnit kanalen från vilken den gick sönder. Om du gör det och helst röra vågen Ett lågt värde på 4,84 dollar (röd linje) skulle bekräfta att detta inte är början på en baisseartad impuls.

Flytten nedåt ser inte impulsiv ut (markerad i grönt), men strukturen är fortfarande i sin inledande fas.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • NEAR följer en långsiktig stigande supportlinje.
  • Det finns horisontellt stöd på $ 2,75.

COTI

COTI har minskat i en fallande parallell kanal sedan 8 mars.

Den 23 maj bröt den påstås från kanalen med ett lägsta värde på 0,123 dollar. Det återvände dock supportlinjen samma dag och validerade den som support efteråt, vilket skapade en högre låg i processen.

Tekniska indikatorer ger hausseartade tecken. Både MACD och RSI rör sig uppåt, den tidigare genererar hausseartad divergens. Dessutom är Stokastisk oscillator nära att göra ett hausseartat kors.

På samma sätt som IOTA är det möjligt att COTI har slutfört en fjärde vågåterföring.

Emellertid står token nu inför motstånd på $ 0.245, 0.618 Fib retracement-nivån. Dess återkrav skulle vara en stor hausseutveckling, vilket indikerar att en uppåtgående rörelse kommer att följa.

Diagram efter TradingView

COTI / BTC-paret visar också en fallande parallell kanal. Token studsade vid sin supportlinje den 23 maj och rör sig nu uppåt.

Tekniska indikatorer är mer hausseartade än USD-paret, eftersom MACD är nästan positiv och Stokastisk oscillator redan har gjort ett hausseartat kors (grön ikon).

Därför är en uppåtgående rörelse sannolikt.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • COTI handlar i en fallande parallell kanal.
  • Det möter motstånd på $ 0,245.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link