Introduktion till det första NFT-erbjudandet

[ad_1]

När JR Willett presenterade ’The Second Bitcoin White Paper’ – den första vitboken som introducerade begreppet initiala myntbjudande (ICO) i januari 2012, var det ingen som verkligen uppmärksammade. Det var inte förrän 2017, där den lilla galna idén om en Seattle-baserad programvaruutvecklare födde ICO-mani som överraskade världen med sin enastående crowdfunding-prestanda.

ICO-trenden var dock ur kontroll av hype och blev en spekulativ bubbla som poppade i mitten av december 2017. Även om ICOs fantastiska prestation var kortvarig har dess grundläggande koncept blivit ryggraden i kryptofinansieringsmiljön. Från geni ICO föddes tre framstående mekanismer för kryptofondinsamling: STO, IEO och IDO.

Den SEC-godkända fördelen med Security Token Offering (STO) gör det attraktivt för projekt att starta en ICO utan laglig förgrening. Genom att ha en kryptovalutaväxling för att undersöka projekten fick Initial Exchange Offering (IEO) dragkraft och intresse hos privatpersoner som ett säkrare alternativ. Under tiden är Initial DEX Offering (IDO) ett nytt koncept som härrör från den senaste DeFi-mani där vem som helst kan starta en token genom ett decentraliserat börs med fördelarna med omedelbar likviditet, omedelbar handel och billigare noteringskostnad.

Nyligen har en ny typ av erbjudande som heter Initial NFT Offering (INO) ökat mer intresse bland kryptohandlare. Detta kommer efter innovationen av icke-fungibla tokens (NFT) som fick stöd från stora företag som NBA och Capcom samt välkända företagare som Jack Dorsey från Twitter och Gary Vaynerchuk från VaynerX.

Emellertid slutar inte innovationen med crypto crowdfunding här. Ett kryptoprojekt som heter Torum har skapat en modifierad version av INO med DeFi-infunderade element för sin kommande offentliga försäljning och kallat den Initial Staking NFT Offering (ISNO).

Vad är NFT-erbjudande för första insättning?

Initial Staking NFT-erbjudande eller ISNO är en ny kryptofinansieringsinnovation som innebär att man erbjuder en uppsättning NFT-filer med begränsad upplaga till salu.

Unikt från andra konventionella INO: er, kan de digitala konstverken som tas emot från ISNO satsas för att låsa upp en uppsättning belöningar eller fördelar i ett projektekosystem. Bortsett från den inneboende leveransbristen, kan fördelarna med att hålla den spelbara NFT äga rum i många former, inklusive ett autograferat fysiskt konstverk från den ursprungliga skaparen, integrerad utrustning i en spelplattform eller till och med jordbruksbelöningsmultiplikatorn som föreslås av Torum .

Under en tid med nyttighetsinnovation letar kryptoindustrin ständigt efter meningsfulla användningsfall för att påskynda krypto-antagandet, inklusive NFT.

ISNO kan bara vara svaret på det.

Projektet bakom ISNO

Torum är en social medieplattform som är speciellt utformad för världsomspännande kryptovaluta-användare. Genom att använda sociala medier som en grund utvidgar projektet nu sitt ekosystem till DeFi- och NFT-utrymmena.

Det nya ekosystemet kommer att inkludera Torum NFT Marketplace som integrerar XTM, Torum och Torum Finance, en DeFi-plattform som kommer att användas för att organisera ISNO-evenemanget.

Yi Feng Go, VD för Torum säger: ”När jag undersökte DeFi och NFT kunde jag inte låta bli att tänka att det måste finnas några kreativa sätt att integrera dem båda. Sedan slog idén om offentlig försäljning mig som en lastbil. ”

Världens första ISNO-evenemang

Torums ISNO-evenemang börjar den 10 maj 2021 med totalt 363 begränsade upplagor NFT till salu.

Organiserad på Torum Finance kommer det att finnas 5 olika NFT-nivåer att köpa, från 200 till 16 200 USD. Det digitala konstverket för varje nivå representerar Torums fem ekosystemer, nämligen Genesis, Exorsus, Crescentia, Maturitas och Concordia.

Släppt till 5 olika priser kan NFT: er som utfärdats under ISNO var och en brännas för att låsa upp en viss mängd XTM låst i token och levereras med en permanent insatsmultiplikator som sträcker sig från 1,05x till 1,25x. Med bara 363 digitala konstverk på gång kommer framgången med Torums ISNO-evenemang återigen att stimulera till en ny våg av blockchain-innovationer.

För mer information besök torum.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link