Instagram Vill implementera NFT-samlarobjekt på användarprofiler

Instagram verkar arbeta med att implementera NFT-funktioner i sin app enligt mobilutvecklaren och läckaren Alessandro Paluzzi.

Mobilutvecklaren har förmåga att hitta mobiluppdateringar i förväg. Instagram kan se ut att implementera sin egen form på icke-fungibla tokens i den kommande framtiden enligt Paluzzi.

Paluzzi kommenterade sin resultat på Twitter, som visar potentiella uppdateringar till både Twitter och Instagram. Båda plattformarna verkar vara ute efter att implementera stora uppdateringar av deras nuvarande erbjudande. Twitter kan leta efter att lägga till två nya tjänster i Chipper Cash och Wealthsimple.

Instagram samlarobjekt

Ännu viktigare, Paluzzi nämnde att ”Instagram fortsätter att arbeta på Collectibles. Här är skärmen ombord, ”han anges. Enligt utvecklarens slumring kommer Instagram-inlägg som erbjuder NFT: er att ha “Collectible” -etiketten. Detta visar användarna att det finns en köpbar NFT på inlägget.

Instagram har ännu inte offentligt meddelat lanseringen av ett NFT-erbjudande på sin plattform. Företaget har dock nämnt potentiellt att lägga till betalningsfunktioner i plattformen. Chef för Instagram, Adam Mosseri har tidigare talat om verktyg som kan hjälpa skapare att tjäna pengar genom appen.

Instagram diskuterar intäktsgenerering för skapare

Mosseri talade vid Instagrams Creator Week i början av juni om hur företaget kunde hjälpa skapare med verktyg för intäktsgenerering och sa: ”En är handel, så antingen kan vi göra mer för att hjälpa till med märkesinnehåll. Vi kan göra mer med affiliate-marknadsföring, vi kan göra mer med merch. Den andra är sätt för användare att faktiskt betala skapare direkt, så oavsett om det är gated innehåll eller prenumerationer eller tips, som märken eller andra användarbetalningsprodukter. Jag tror att det finns mycket att göra där. Jag älskar dem eftersom de ger skaparna ett direkt förhållande med sina fans, vilket jag tror är mer hållbart och mer förutsägbart på lång sikt. ”

Instagram kan titta på att erbjuda en betald tjänst för exklusiva fans av Instagram-skapare. Liknar den hos Patreon och Only Fans. Möjligheten att implementera betalningsmetoder och verktyg för intäktsgenerering på Instagram gör det enkelt att sälja NFT på plattformen.

Instagram har inte bekräftat någon av de läckta planerna från Paluzzi. Men potentialen för NFT-antagande på en av de största sociala medieplattformarna kan vara ett enormt lyft för branschen som helhet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link