Indorse lanserar NFT-analysverktyg Nifty Scanner

Coinsilium Groups rådgivande kund Indorse tillkännagav lanseringen av deras NFT-analysverktyg, Nifty Scanner.

Indorse Pte. Ltd. är ett aktieportföljföretag för Coinsilium. Idag meddelade rapporter att de planerar att släppa den offentliga alfafasen för Nifty Scanner. Det är en programvarulösning för digital tillgång, speciellt för NFT.

På deras Twitter utfärdade Indorse-representanter en tweet tidigare idag och säger att:

”Vår webbläsartillägg ger viktig bakgrundsinformation om var #NFTs media och metadata lagras och är kompatibel med den största #NFT-marknaden, OpenSea!”

Mer specifikt skannar programvaran en NFT efter viktiga data. På blockchain är dessa uppgifter offentligt tillgängliga. I enlighet med Indorses Tweet kommer Nifty Scanner att vara kompatibel med OpenSea. Men de säger också att användare kommer att kunna använda programvaran med andra NFT-marknadsplatser i framtiden.

Som webbläsartillägg är Nifty Scanner redan tillgängligt på Chrome, Firefox, Brave och Opera.

Andra nyheter från Coinsilium

Dessutom är Indorses lansering av Nifty Scanner inte den enda kryptonyheten om Coinsilium Group den här veckan.

Den 12 april meddelade företaget att de är tillverkare av en frimärke med kryptovaluta. De kommer att arbeta i samarbete med det Vietnambaserade RedFOX Labs Joint Stock Company.

HM-regeringen i Gibraltar och Gibraltar Philatelic Bureau Limited (GPBL) kommer att utfärda stämpeln. I ett pressmeddelande från företaget avslöjade Coinsilium att stämpeln är: ”Att fira den inverkan Blockchain kommer att ha på världen …”

Dessutom noterade de att GPBL redan har reserverat 10 000 enheter av kryptostämpeln.

Dessutom anger pressmeddelandet att frimärkets släpp i maj är knuten till en NFT-motsvarighet. Den som köper frimärket, av vilken endast 50 000 enheter kommer att göras, får prioritet till NFT. NFT: erna kommer att vara exklusiva för frimärkesköparna under totalt åtta veckor. De blir sedan allmänt tillgängliga i juli.

Förbeställningar för kryptovalutans frimärke öppnades på måndag.

Coinsilium Group är en London-baserad blockchain och Open Finance venture builder. Grundades av Eddy Travia och Malcolm Palle och har sin verksamhet i England, Singapore och Gibraltar.

Coinsilium äger också 10% av det utgivna aktiekapitalet i Indorse som ett av dess aktieportföljbolag. Företaget har också cirka 5 miljoner IND-tokens (Indorses kryptovaluta, som körs på Ethereum blockchain). Detta innehav representerar för närvarande cirka 14% av det cirkulerande utbudet av IND-token.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link