Idavoll tillkännager partnerskap med Huawei Cloud International

[ad_1]

Polkadot-baserade DAO-plattformen Idavoll Network meddelade sitt partnerskap med Huawei, en global leverantör av kommunikationsteknik. Plattformen kommer att integreras i Huawei Cloud och bli den ledande blockchain-partnern för företaget, vilket ger konsultation och teknisk support för alla dess framtida blockchain-relaterade initiativ.

Idavoll Network grundades i mitten av 2020 och är den första decentraliserade autonoma organisationsplattformen byggd på Polkadot substrat 2.0.

Blockchain är ett perfekt komplement till molnet: det lägger till ett extra lager av säkerhet, erbjuder transparens och spårbarhet och säkerställer dataintegritet. Många tror att sammanslagningen av dessa två teknologier är framtiden för digital affärstransformation. Tidigare försök att kombinera dem mötte dock flera problem – alla relaterade till blockchain-karaktären.

För det första har decentraliserade nätverk ingen enda styrningspunkt, vilket skapade ett problem med att lösa juridiska tvister eller ta på sig lagstiftningsansvar. För det andra gjorde bristen på interoperabilitet mellan ledgers det omöjligt att bygga en fullfjädrad infrastruktur runt dem. Och för det tredje stod blockchain-nätverkens begränsade skalbarhet i vägen för deras tillväxt bortom en specifik transaktionsgräns.

Partnerskapet mellan Idavoll Network och Huawei Cloud International kommer att underlätta integrationen av blockchain-teknologier i molnet, vilket möjliggör ett antal värdefulla funktioner som ökad säkerhet och transparens, total spårbarhet för data (t.ex. vem som har öppnat, kopierat eller laddat ner den), användning av smarta kontrakt och enpunktsstyrning.

Efter integrationen får användarna friheten att välja moln eller region för att skapa och köra sina DAO-tjänster, dela händelseinfrastruktur mellan företag och få klusteråtkomst till strukturerad, autentiserad data inom plattformen – utan att kompromissa med säkerheten genom att tillgripa externa tjänster . Idavoll-programvaran kommer att vara tillgänglig för nedladdning på Huawei-marknaden bland över 3 500 appar och erbjudanden från över 13 000 branschpartners.

Genom att lösa de viktigaste problemen med befintliga blockchain-aktiverade molnlösningar och tillhandahålla fullständig kompatibilitet med dessa tekniker öppnar Huawei och Idavoll vägen för både molnets utveckling och antagandet av blockchain.

För mer information, besök Idavoll Network.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link