ICX tar sig igen för ett nytt försök att röra sig över långvarigt motstånd


Ikonpriset (ICX) kämpar för att bryta ut över $ 3,10 långsiktigt motståndsområde. Det har försökt att göra det under de senaste två månaderna.

För närvarande handlar ICX inom ett kortvarigt hausseartat mönster, från vilket ett breakout förväntas.

Långvarig ICX-rörelse

Veckodiagrammet visar att ICX har kämpat för att röra sig över $ 3,10 motståndsområdet sedan 28 mars. Motståndet skapas av 0.618 Fib retracement-nivån för den tidigare nedåtgående rörelsen.

Trots minskningen är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. Både MACD & Stochastic Oscillator är positiva. Dessutom har RSI genererat dold hausseartad divergens.

Därför förväntas token fortsätta att röra sig uppåt. En breakout från $ 3,10 motståndet kan inträffa. Om så är fallet, skulle nästa motståndsnivå hittas på $ 4,90.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @Thebull_crypto skisserade ett ICX-diagram. Han uppgav att han tror att ett nytt högt pris genom tiderna ligger i horisonten. Detta är verkligen en möjlighet, främst på grund av de långsiktiga hausseartade avläsningarna.

Den nuvarande all-time high är dock fortfarande mer än 500% över det nuvarande priset. Därför är det första återkravet av $ 4,90-området avgörande för att priset ska kunna fortsätta att röra sig uppåt.

Källa: Twitter

Kortvarig rörelse

Det kortsiktiga diagrammet ger en hausseartad utsikt. Medan token har minskat sedan den 7 maj handlas den i en fallande kil. Detta betraktas som ett hausseartat vändningsmönster.

Dessutom håller den på att återta stödet för 0.786 Fib retracement till $ 1,86. Detta är ett hausseartat tecken, eftersom det inträffar efter en initial avvikelse (röd cirkel).

Slutligen är tekniska indikatorer hausse. Både RSI och MACD ökar. Dessutom har de genererat hausseartade avvikelser. Därför förväntas ett breakout från detta mönster.

Diagram efter TradingView

ICX / BTC

I likhet med USD-paret har ICX / BTC kämpat för att röra sig över 5 500 satoshi-motståndsområdet.

Det har dock gjort högre toppar sedan den 15 mars. Dessutom ökar MACD, RSI och Stochastic Oscillator.

Som ett resultat förväntas ett breakout från 5 500 satoshi-området. I så fall skulle nästa motstånd hittas vid 9000 satoshier.

Diagram efter TradingView

Avslutningsvis förväntas ICX bryta ut från sitt nuvarande kortsiktiga mönster. Därefter är det troligt ett nytt försök att flytta över $ 3,10.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link