Hur NFT Tech hjälper till att förstärka icke-fungibelt konstverk

NFT-industrin har dykt upp globalt, vilket är anmärkningsvärt med tanke på några av dess brister och brister. Att övervinna de nuvarande marknadsutmaningarna är mycket mer komplicerat än man kan tro, och en infrastrukturrenovering är överhängande. NFT Tech är ett av projekten som syftar till att tillhandahålla verktygen för en bredare användning och användning av icke-fungibla tokens.

Det aktuella läget för NFT: er

Efter en något stenig start verkar det som om icke-fungibla tokens sätter sitt krav i kryptovaluta- och blockchainindustrin. Flera framgångsrika vanliga auktioner har gett den här branschen mer legitimitet. Dessutom skapas många NFT i samarbete med kända individer, idrottare och andra kändisar för att få denna teknik att verka mer tilltalande för vanliga användare.

Även om försäljnings- och försäljningsvolymen inte nödvändigtvis representerar det övergripande intresset för icke-fungibla tokens, är det ett hälsosamt mått att bestämma den totala marknadsaktiviteten. Per data från NonFungible är det säkert att säga att NFT-industrin växer långsamt men säkert. Att notera nästan 27 000 försäljningar på sju dagar är imponerande och ett tecken på ständig tillväxt. Försäljningsvolymen har minskat något de senaste dagarna, men det är nästan allt relaterat till kryptovalutor på senare tid.

Man måste också överväga att många projekt har en mer än respektabel total handelsvolym per vecka. Att generera mer än 1 miljon dollar i försäljning är fortfarande en viktig milstolpe i de tidiga stadierna av NFT-industrin. Hittills kan fyra projekt uppnå detta mål, som alla har olika tillvägagångssätt och pris för sina tillgångar. Projekt kan vara framgångsrika av många anledningar, oavsett om de riktar sig till samlare, spekulativa investerare eller att få mainstream-dragkraft.

Aktuella problem att lösa

Trots denna lovande statistik finns det vissa aspekter som man inte kan ignorera i denna bransch heller. Mer specifikt har NFT-segmentet några brister som kan visa sig vara ganska svåra att åtgärda utan rätt verktyg. Det är tvingande för alla att utnyttja sina verkliga tillgångar och symbolisera dem på en blockchain, men det är också en av de viktigaste smärtpunkterna. Processen i sig är mycket enkel, men allt i denna bransch kostar.

Beroende på vilken blockkedja man väljer att prägla NFT på, betraktas avgifterna vanligtvis som ‘gas’. Men inte alla blockkedjor är lika effektiva i detta avseende. Kostnaden kommer att vara några dollar för vissa minter, medan andra kan betala $ 70 eller mer. Att hitta rätt ekosystem för detta ändamål är avgörande men inte nödvändigtvis enkelt för dem som inte känner till kryptovalutaindustrin i sitt nuvarande tillstånd.

Dessutom kommer de som vill pruta eller handla NFT: er att tänka på. Även om det finns många olika marknadsplatser för detta specifika ändamål är de inte alltid kompatibla med flera kedjor. Kedjan som en NFT ligger på är avgörande för att bestämma vilken marknadsplats du ska använda. Bristen på en allt-i-ett-lösning är något problematisk och hindrar branschen som helhet.

Dessutom kan det vara ganska komplicerat att sälja en NFT efter att ha köpt den. Det kan tyckas konstigt med tanke på användningen av blockchain-teknik, men det är inte heller en lätt uppgift att hitta en köpare. NFT-ägare måste hitta en köpare personligen för att slutföra transaktioner, även om marknadsplatserna kan göra processen lite mer tillgänglig. Ändå finns det fortfarande många sätt att förbättra den här situationen framåt.

NFT Tech är chänga berättelsen till det bättre

Om NFT-industrin vill uppnå nästa nivå av mainstream-adoption måste något förändras till det bättre. Att åtgärda ineffektiviteten och bristerna är ett viktigt första steg. NFT Tech kastar sin hatt i mixen genom att tillhandahålla världens första NFT-matchande motor och oracle-lösning. Dessutom finns det en ny generation infrastruktur för alla nuvarande och framtida NFT-marknadsplatser.

Man kan gå så långt som att hävda hur NFT Tech är ‘Amazon’ för icke-fungibla tokens, eftersom projektet tillhandahåller handelsfunktionalitet i likhet med att använda Uniswap för enkel användning och likviditet, samt en marknadsplats som är full av möjligheter. Dessutom kan alla skapa NFT gratis utan att betala några avgifter och genom den inbyggda lösningen med ett klick. Det är möjligt att migrera icke-fungibla tokens tvärkedja mellan Ethereum och Binance Smart Chain.

För att göra NFT-industrin mer tilltalande kan vem som helst betala för dessa tokens med Ethereum och andra kryptovalutor, vilket gör att användarna oroar sig mindre för vilken kryptotillgång de behöver. Förvärvet av NFT: er liknar eBay-auktioner, vilket gör bud och det viktigaste erbjudandet vinner. När NFT Tech kombinerar detta tillvägagångssätt med sin Matching Engine kan NFT Tech göra dessa tokens likvida tillgångar med en budorderbok, vilket förbättrar den totala handelsupplevelsen. Att välja denna metod löser behovet av säljare att hitta köpare manuellt.

Den matchande motorn kan integreras i vilken NFT-marknad som helst, vilket ökar den totala tillgängligheten och likviditeten i branschen. Likviditetsleverantörer för NFT Tech kan fylla orderböcker på andra marknadsplatser och förvärva tillgångar till lägsta priser. Dessutom skapar denna handelsmotor historisk data om NFT-försäljning och återförsäljare av NFT som förvärvats åtminstone, med vinster som betalas ut till likviditetsleverantörer.

Att höja NFT-industrin till en ny nivå skulle inte vara möjligt utan att använda innovativ teknik och bygga starka partnerskap. NFT Tech har den aspekten spikad tack vare flera partnerskap och veteranbackers, kända i branschen.

Avslutande tankar

Det är dags för NFT-industrin att mogna och nå sin nästa nivå av adoption. Det är dock omöjligt utan användning av nyare teknik och infrastruktur. Leverantörer som NFT Tech erbjuder nödvändiga verktyg för att få en meningsfull inverkan på branschen.

För att uppnå mainstream-antagande krävs en mer strömlinjeformad, tillgänglig, prisvärd och användbar lösning. Långsamt men säkert samlas de nödvändiga byggstenarna för att få fler människor intresserade av icke-fungibla tokens och deras fulla potential.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link