Hur jämför DOGEs tidigare rally med den nuvarande?


Dogecoin (DOGE) har ökat massivt i april, vilket kulminerade med en rekordhög nivå på 0,48 dollar som nåddes den 16 april.

Det nuvarande DOGE-rallyt är nästan dubbelt så stort som det som skedde 2015. Dessutom har det inträffat på mindre än hälften av tiden.

2015 DOGE Rally

Den första marknadscykeln för DOGE inleddes i maj 2015. Vid den tiden handlades token till ett försumligt pris på 0,000087.

Det som följde efteråt var en massiv uppåtgående rörelse som fortsatte hela vägen fram till januari 2018. Den uppåtgående rörelsen varade i 973 dagar. Under hela tiden ökade DOGE med 22400%, vilket kulminerade med högst $ 0,0195, vilket nåddes den 7 januari 2018.

Efteråt började token en lång, långvarig nedåtgående rörelse som fortsatte fram till mars 2020.

Diagram efter TradingView

Nuvarande DOGE-rally

DOGE har ökat avsevärt i april. Som ett resultat, kryptovalutahandlare @ trader1sz twittrade ett diagram och uttryckte misstro vid det aktuella mötet, vilket har blivit helt paraboliskt.

Källa: Twitter

Det nuvarande rallyet har verkligen varit mycket anmärkningsvärt.

Det började i mars 2020, då token handlades till 0,011 $.

Hittills har DOGE ökat med 42 782%. Ökningen är nästan dubbelt så stor som den som inträffade 2015.

Som ett resultat nåddes ett nytt heltidspris på 0,48 USD den 15 april.

Det som också är intressant är att den nuvarande rallyt har gått på mindre än hälften av tiden. Hittills har det pågått i endast 399 dagar, jämfört med de 973 dagar det tog för cykeln att vara klar 2015.

Dessutom antyder externa Fib-nivåer att token potentiellt har nått en topp, åtminstone på kort sikt.

Diagram efter TradingView

Slutsats

Sammanfattningsvis dvärgar det nuvarande DOGE-rallyt det som inträffade 2015 och var nästan dubbelt så betydelsefullt. Dessutom har det inträffat på mindre än hälften av tiden. Det är dock möjligt att en kortsiktig topp har uppnåtts.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link