Hör från Coinbase, Binance, Mark Cuban, Edward Snowden vid Ethereal Summit 2021: Agenda Now Live

Ethereal Summit, en häftklammer för kryptosamhället sedan 2017, återvänder till dina datorskärmar på en vecka.

Det virtuella toppmötet 2021, drivs av Avkryptera, kommer att köras den 6 och 7 maj och har en all-star lineup av byggare, utvecklare, influenser, chefer, artister och entreprenörer som kommer att prata om varje hörn av decentraliserad webb, från Ethereum 2.0, till DeFi investera och satsa, till NFT boom, till sekretessmynt och verktygsmarknader, till institutionella Bitcoin investering.

Dagordningen för det två dagars mötet är nu live.

Dag 1 startar med en massa stora personligheter: Mark Cuban, följt av bröderna Winklevoss och en eldprat med Edward Snowden. Dag 2 börjar med Vitalik och Aya från Ethereum Foundation, följt upp av Binance CEO CZ och nyligen utnämnda Binance.us CEO Brian Brooks. Senare på dagen hör du av Miami-borgmästaren Francis Suarez, Mike Novogratz och ConsenSys-chefen Joe Lubin.

Coinbase, FTX, Kedjelänk, Filecoin, Aave, Förening, Dfinity, Solana, Aleo, Alchemy, Stacks, Gitcoin, Nifty Gateway, Foundation, Zora och SuperRare är bara några av de andra företag, protokoll, plattformar och ekosystem som representeras i år.

Registrera dig nu gratis för att göra anspråk på din icke-fungibla biljett och digitala deltagarmärke till kryptohändelsen för säsongen.Source link