Hoard lanserar NFT Marketplace – BeInCrypto

[ad_1]

Århus, Danmark, 26 maj 2021,

Hoard Exchange, en Ethereum-baserad NFT-marknad för handel, uthyrning och utlåning av NFT: er, öppnar sina grindar den 26 maj 2021. Hoard tillåter användare att låna och pantsätta NFT: s som objekt i spelet, digital konst, domännamn och mer.

Användare kan byta egna NFT: er genom att lista dem eller upptäcka andra NFT att köpa. När en användare förvärvar en NFT eller laddar upp sin egen NFT till marknaden kan de använda dem som säkerhet för ett lån, beroende på utbud och efterfrågan.

Hoards lösning erbjuder långivare ett verktyg för att ge höga vinster och en möjlighet att förvärva önskade NFT i händelse av utestängning.

Plattformen kommer att ge nybörjare och avancerade kryptoentusiaster ett användarvänligt gränssnitt. Hoard fokuserar på användarägda objekt i spelet, fastigheter, digital konst och många fler NFT: er som kan handlas, lånas eller hyras på marknaden.

Utlånings- och upplåningsfunktionerna gör det möjligt för innehavare av stablecoin och NFT att enkelt bygga ytterligare en inkomst med NFT som låntagare eller hävstång som långivare. Dessutom kan ägarna av HRD-tokens sätta myntet och få en ekonomisk avkastning på sin investering.

”Lånfunktionen på Hoard Market öppnar nya möjligheter för NFT-innehavare. Detta är det första steget i vidareutvecklingen av nya NFT-funktioner / verktyg som Hoard kommer att införa under de närmaste månaderna, säger Radek Zagórowicz, VD för Hoard.

Handla om:

Hoard är en NFT-marknadsplats som garanterar låga avgifter och stöder många ERC20-tokens för transaktioner. Plattformen stöder avancerade DeFi-likviditetsfunktioner och penningutlåning genom Marketplace med NFT som säkerhet.

Kontakter
  • Marta Byrne
  • hej@hoard.exchange

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link