HBAR fortsätter löpande korrigering sedan uppnått all-time high


Hedera Hashgraph (HBAR) har handlat i en fallande parallell kanal sedan den 15 mars nådde ett högt pris på 0,455 dollar.

Den pågående minskningen ser ut som en korrigerande struktur, vilket förväntas en eventuell brytning från det nuvarande mönstret.

Pågående minskning

HBAR har flyttat nedåt sedan den 15 mars. Vid den tiden hade det precis nått ett nytt högt pris på 0,455 dollar.

Nedgången har varit betydande eftersom token har förlorat mer än 50% av sitt värde.

Men det ser också extremt korrigerande ut på grund av att det är gradvis, hackigt och inne i en fallande parallell kanal. Därför är det osannolikt att denna minskning är början på en ny baisseartad trend.

För närvarande handlar HBAR strax över supportnivån 0.618 Fib retracement på $ 0,19.

En uppdelning från kanalen skulle ta den till nästa support på $ 0.119.

Tekniska indikatorer ger några hausseartade tecken, till exempel den hausseartade avvikelsen i MACD-histogrammet. Men både RSI & Stokastisk oscillator rör sig nedåt.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @DLinkbull twittrade ett HBAR-diagram och uppgav att den efterföljande uppåtgående rörelsen kunde spegla MATIC: s. Även om det finns potential för en betydande uppåtgående rörelse, skulle en brytning från kanalen krävas först.

Källa: Twitter

HBAR / BTC

HBAR / BTC-diagrammet ser mer hausse än dess motsvarighet till USD. Sedan utbrottet över 480 satoshi-supportområdet i mars har token handlat i ett intervall mellan 480 och 780 satoshis. Det senare är också det höga motståndsområdet genom tiderna.

Senast nådde den motståndsområdet den 13 maj innan den föll kraftigt.

Tekniska indikatorer är hausse, eftersom RSI är över 50, är ​​MACD positiv och stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

Ingen av dem rör sig dock uppåt, vilket indikerar brist på fart.

Diagram efter TradingView

Det kortvariga tolvtimmarsdiagrammet visar ett breakout från en fallande motståndslinje (prickad) och dess validering som stöd efteråt. Linjens beröring (grön ikon) sammanfaller också med en stigande stödlinje.

Utöver detta rör MACD uppåt.

Därför kan trenden betraktas som hausse så länge token handlas över denna linje. Om inte, är det möjligt att det kommer att falla för att validera 480 satoshi-området en gång till.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.

Source link