Hashed investerar i NFTBank för att vidareutveckla NFT-rymden

NFTBank.ai har samlat in 1,4 miljoner dollar i såddfinansiering med värdepappersföretaget Hashed som leder avgiften.

Hashed Ventures fortsätter sin strategi att investera finansieringsrundor med sitt senaste stöd från NFTBank. Blockchain-investeringsföretaget anslöt sig till 1KX och Digital Currency Group.

Radera problem med NFT-transaktioner

NFTBank är en portfölj- och analysplattform som tillhandahåller djupgående verktyg för att hjälpa till med kapitalförvaltning.

En av de mer intressanta NFT: erna de arbetar med är League of Kingdoms, ett videospel på Ethereum (ETH) -plattformen. NFTBank hjälper spelare i deras strävan efter samlarföremål tillsammans med The Sandbox och andra.

NFTBanks plattform kan stödja NFT på Ethereum och Polygon-nätverk. Programvaran ger användarna åtkomst till många NFT på en gång.

I en kommentar till investeringen sa Ethan Kim, Hashed medgrundare och partner:

”NFT är ett bra exempel på att använda blockchain för att hävda unikt digitalt tillgångsägande. Faktum är att NFT: er kommer att utvidgas till ägande, copyright, konstverk, samling och så småningom en hel metavers. ”

Daniel Kim, grundare av NFTBank, uppgav att målet med hans projekt är att effektivt radera problem med NFT-transaktioner.

NFT-fröfinansiering fortsätter att se framgång

Det här är inte första gången Hashed har varit en tidig investerare i finansieringsrundor för blockchain-produkter. Det specialiserade värdepappersföretaget har hjälpt till att finansiera organisationer som Enjin, Greenlabs och Covalent.

För några veckor sedan släppte NFT-marknaden Mintable nyheten om att deras fröomgång hade gjorts och ansågs vara en framgång efter att Mark Cuban offentligt stödde det singaporeanska företaget. Företaget siktar nu på att främja pressen för NFT mot mainstream.

Ett annat utmärkt exempel på de uppnådda målen från en NFT: s såddrunda är NFTb, som blev den första NFT-marknaden för digital konst i Binance Smart Chain. De kunde samla in 200 miljoner dollar tack vare investerare Spark Digital, Rarestone Capital och andra.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link