Här är hur mycket din Reddit Karma är värd

I korthet

  • Du kan vara en uppstående Redditor och tjäna kryptobelöningar.
  • Hur mycket du tjänar beror på din karma-poäng.
  • Förutom kontanter kan r / CryptoCurrency’s MOON-token lösas in för kontofunktioner och ett ord i framtiden för subreddit.

Skämt, quips och tips kan tjäna dig snabbt på Reddits kryptovaluta forum. Från och med den här månaden ger varje 33.22 Reddit-karma som tjänas in på r / CryptoCurrency subreddit dig en dollar, enligt en tabell och ett diagram publicerad idag.

På Reddit tjänas karma när andra användare röstar på inlägg och kommentarer. Kryptofanatikerna över på r / CryptoCurrency har hittat ett sätt att symbolisera det systemet och i maj 2020 lanserade MOON, en ERC-20 token som delas ut i proportion till den karma som tjänas in varje månad.

Just nu behöver du 10,95 MOON-tokens för att tjäna en dollar, enligt CoinGecko. Det betyder att om du har varit en uppriktig redditor är din 33,22 karma-poäng för närvarande värt nästan elva MOON, men det antalet är inte fast. I oktober 2020 behövde användarna bara 1,71 karma för att tjäna en dollar. Förra månaden behövde ivriga crypto redditors 69.01 karma för att få den dollarn.

Du har kunnat konvertera MOON till kontanter i ungefär ett år, men du måste flytta dem från deras nuvarande infödda blockchain – Rinkeby testnet – till Ethereum sidokedja xDai. Det är inte lätt.

Det beror till stor del på att r / CryptoCurrency-tokens fortfarande testas och är utformade för användning i subreddit. Redditors uppmanas att använda sina hårt förvärvade MOON för att köpa särskilda medlemskap till subreddit.

Med medlemskapet kan användare lägga till GIF till kommentarer, köpa speciella märken och utmärkelser, tipsa andra användare och delta i omröstningar för att förbättra subreddit, där en medlems inflytande vägs av hur många MOON de har tjänat.

Tillgången på MOON är begränsad till 250 miljoner tokens. I oktober distribuerade subreddit ursprungligen 50 miljoner månar – det höga antal fakturerade karma som tjänades fram till den punkten. Ytterligare 5 miljoner släpptes nästa månad, och varje månad minskar distributionen med 2,5%.

Månar är inte det enda ERC-20 tokens du kan tjäna genom Reddit. Besökare på r / Fortnite, en subreddit tillägnad Battle Royale-spelet, kan tjäna BRICK-tokens varje månad med sin karma.Source link