Gruvearbetare påminner gemenskapen om att skalning av Bitcoin-blocket är viktigt


Hur var din senaste Bitcoin-transaktion? För dyrt eller för långsamt? Det är därför du borde bry dig!

Vissa utvalda gruvarbetare påminner samhället om att Bitcoin-blocket fortfarande är mycket behov av skalning. Som sådan fortsätter de att driva stöd för BITCOIN8M-kampanjen. Detta är inte första gången gruvarbetare samlar om community-stöd för Bitcoin8M.

Redan i februari tillkännagav gruvarbetare kampanjens stora potential för att lösa de nuvarande skalbarhetsproblemen som blockchain står inför.

Bitcoin8M är ett projekt som uppmuntrar aktivt deltagande av gruvarbetare och intressenter i att öka blockgränsen till 8 megabyte, vilket förväntas sänka transaktionskostnaderna avsevärt.

Bitcoin-frågor

  1. Det tar för lång tid att placera transaktioner i ett block på grund av storleksgränsen.
  2. Mycket tid ägnas åt att nå enighet, vilket är nödvändigt för att bekräfta transaktioner innan de faktiskt registreras i ett block.

En del av problemet är att det är svårt att anta Bitcoin som en global betalningsmetod om dess storlek fortfarande är begränsad till endast 1 megabyte. Detta innebär att betalningsplattformar, såsom Visa och Paypal, som behandlar snabbare transaktioner per sekund kommer att fortsätta att ha en konkurrensfördel jämfört med Bitcoin.

Ett annat problem med 1 MB-storlek är att det ökar antalet obekräftade transaktioner i blocket när användarna väntar i tur och ordning. Både kunder och gruvarbetare känner ringeffekten av denna ökning.

Vem påverkas?

Först, Bitcoin-användare och investerare.

Bryr jag mig om Bitcoin använder 1 megabyte för att bearbeta flera transaktioner? Nej, det gör jag inte, för jag har inget att förlora, och det finns något praktiskt värde att behålla 1 MB kapacitet.

Låt oss säga att du kan skicka in en Bitcoin-transaktion gratis. Men då, om vissa användare är villiga att betala höga avgifter till gruvarbetare, varför skulle någon någonsin välja din?

Det är ingenting, eller hur? Tänk igen.

Om kapaciteten på 1 megabyte bara tillåter 3 – 7 tps blir genomsnittsavgiften för dyr även för små transaktioner. Till exempel från och med den 1 februari 2021 var den genomsnittliga transaktionsavgiften 15 USD.

Detta passar inte användare som bara vill skicka några dollar i värde av Bitcoin. Tänk dig att du betalar 15 USD för en transaktion på 20 USD. Om inget ändras bör du förvänta dig att transaktionsavgifterna fortsätter att stiga.

För det andra gruvarbetarna.

I framtiden kommer gruvarbetarnas incitament att minska eftersom blockbelöningen minskar efter varje Bitcoin-halveringshändelse.

Det finns en tydlig korrelation mellan antalet oavslutade transaktioner och transaktionsavgifterna. Ju mer oavslutade transaktioner, desto högre transaktionsavgifter (även för att gruvarbetare måste kompensera för sina magra löner).

Bitcoin8M som ett medvetenhetsmedium

Bitcoin8m är ett projekt inspirerat av ett enhetligt mål att stänga prestationsgapet i Bitcoin.

Det fokuserar på att sprida medvetenheten om fördelarna med en större blockstorlek över gruvarbetarnas och intressenternas samhälle, med dess hashtag dubbad ’#BlockSizeMatters.’

Det är värt att notera att Bitcoin8M inte orsakar en hård gaffel, eftersom vissa människor har missförstått det.

Läs hur bitcoin8m skapas och varför det inte kommer att orsaka en hård gaffel.

Fördelar med att öka blockgränsen

Som förklaras av Remitano:

”Att skala Bitcoin-blockstorleken nu är viktigare än någonsin tidigare. Det är viktigt att veta att Bitcoins gräns på 1 MB kan sträckas. Om fler stöder Bitcoin8M av Remitano kan vi förbättra transaktionsinformation per block och därmed minska den genomsnittliga tid det tar för en transaktion att publiceras till blockchain ”.

Här är andra fördelar med att skala Bitcoin:

Gruvearbetare låter också andra medlemmar och användare veta sina roller i allt detta.

Till exempel kan gruvarbetare stödja Bitcoin8M genom att ladda ner signaturen från Remitano och underteckna på blocket som de har brytt framgångsrikt med den signaturen.

Användare eller intressenter kan visa solidaritet på tre sätt:

  1. Skapa inlägg som ökar medvetenheten om att skala blockchain och hashtag # Bitcoin8m #BlockSizeMatters
  2. Dela inlägg på Bitcoin8M
  3. Gå med i Reddit-diskussionen

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link