Grayscale Digital Large Cap Fund blir SEC-rapporteringsföretag

Grayscale Investments har meddelat att dess Digital Large Cap Fund har blivit ett rapporteringsföretag med ytterligare anmälningar för Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) och Ethereum Classic (ETC).

Världens största digitala kapitalförvaltare har meddelat att dess nya Digital Large Cap Fund har blivit ett Securities and Exchange Commission (SEC) rapporterande företag. I tillkännagivandet visas också Grayscale som lämnar SEC-registreringsutlåtanden på blankett 10 för Grayscale Bitcoin Cash Trust, Ethereum Classic Trust och Litecoin Trust.

För närvarande har företaget bitcoin och ethereum SEC-rapporterande enheter godkända, med ytterligare tre som kommer att godkännas i framtiden. Viktiga aspekter av tillkännagivandet innebär nu att fonderna blir mer attraktiva för investerare.

Investerarnas intresse fortsätter att växa i kryptoutrymmet

På tal om nyheterna sade Craig Salm, vice vd för Legal på Grayscale Investments, “Grayscale syftar till att ge investeringsgemenskapen en högre nivå av information och rapportering utöver de redan strikta skyldigheter som våra produkter följer.”

Salm upprepade vikten av att erbjuda höga krav för investerare som vill investera i kryptoutrymmet och säger: ”Händelser som att fonden blir vårt tredje SEC-rapporterande företag och de ytterligare arkiveringarna i Form 10, visar att det finns ett fortsatt intresse för investerare att få exponering för det växande ekosystemet för digital valuta inom befintliga ramar och att tillsynsmyndigheter fortsätter att engagera sig med marknadsaktörer i tillgångsklassen. ”

Gråskala förbereder sig för ETF-godkännande

Flytten är ytterligare ett steg mot Grayscales planer på att starta en digital valuta Exchange-Traded Fund (ETF). Investeringar i gråskala har ökat intresset för sina produkter eftersom det blir en säkrare satsning på den extremt volatila kryptomarknaden. Medan Salm förväntar sig ett ETF-godkännande som till sist kommer att gynna värdepappersföretaget, förväntar han sig att det kommer att godkännas 2022. Men med SEC-rapporteringsstatus rensad innan ett ETF-godkännande kommer Grayscale att sätta sig i en gynnsam position för när ETF: er slutgiltigt godkänns. .

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link