Grayscale blir första kryptosponsor för NFL Team med Giants Team-Up

[ad_1]

Grayscale har blivit det första kryptovalutaföretaget som sponsrar ett NFL-team, New York Giants. Giants-organisationen hoppas att deras partnerskap med Grayscale hjälper dem att navigera i kryptovalutans ekosystem.

New York Giants har en ny lagmedlem från och med onsdag morgon. De fyra gånger NFL-mästarna tillkännagav ett partnerskap med kapitalvalutaföretaget Grayscale. Företaget kommer att fungera som gruppens kapitalförvaltningspartner för kryptovaluta.

Dessutom blir Grayscale den presenterande sponsorn för Giants Foundation Golf Outing och sponsrar alla hemmamatcher. Flytten markerar enligt uppgift första gången ett kryptoföretag samarbetar med ett NFL-team.

Gråskala som vill göra mål med New York Giants-partnerskap

Partnerskapet kommer under en explosion i populariteten för kryptotillgångar samt idrottslag och idrottare som arbetar med digitala valutor.

För jättarna samarbetar de inte bara för att hjälpa sin kapitalförvaltning, men de ser också värde i att lära sig mer om digitala tillgångar i allmänhet. Organisationen hoppas att gråskala kan hjälpa till att navigera i den växande världen av kryptovaluta och hur laget bäst kan integrera det i sina nuvarande planer.

Ett exempel på detta är Grayscales plan att årligen hålla frivilliga utbildningsseminarier om digitala tillgångar för teampersonal. New York Giants CCO, Pete Guelli, sa:

”Gråskala framkom snabbt som ett företag som delar vår passion för New York-marknaden men också har den institutionella kunskapen och nätverket av partners som vi kan komma åt när krypto fortsätter att utvecklas.”

Kapitalförvaltaren för digital valuta är världens största och har mer än 46,65 miljarder dollar i tillgångar i slutet av april. Grayscale meddelade också nyligen att de kommer att konvertera sitt bitcoin (BTC) förtroende till en börshandlad fond eller ETF.

Intresset för krypto ökar för professionella sportlag och spelare

Gråskala kan ha gjort flytten som den första kryptopartnern inom NFL, men många andra ligor och spelare har länkar kopplats till krypto. Just igår meddelade Oakland Athletics sin plan att sälja biljetter mot dogecoin (DOGE). Det andra professionella sportlaget i USA efter Dallas Mavericks att göra det.

Under tiden banade spelare som Russell Okung vägen för andra att börja få betalt i krypto. Efter hans önskan att få betalt i bitcoin har andra som Sean Culkin begärt att hela deras lön ska betalas i BTC.

Till och med nummer ett i veckans NFL-utkast, Trevor Lawrence, har visat sitt stöd för krypto. Först samarbetade han med BlockFolio för att ta en bit av sin signeringsbonus i digital valuta. Han följde upp det genom att idag tillkännage lanseringen av en NFT-samling för att stödja lokala välgörenhetsorganisationer i Jacksonville Florida.

Trots att de inte var första partiet, har New York Giants satt upp sig för att dra nytta av den fortsatta framgången för digitala valutor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link