Gråskala gör Cardano (ADA) till sitt tredje största företag


Grayscale har meddelat att de har uppdaterat sin Digital Large Cap Fund till Cardano (ADA)

Gråskala har meddelat att det har lagt Cardano (ADA) till sin stora kapitalfond. ADA-innehaven gör det nu till det tredje största innehavet i fonden, bakom bitcoin och ethereum.

Företagets exponering för ADA är för närvarande 4,26%. Med bitcoin utgör 67,47% och ethereum 25,39%. På fjärde plats ligger bitcoin-kontanter med 1,03%.

Källa: Twitter

I en meddelande på Twitter kommenterade Grayscale tillägget av ADA och sa ”Välkommen ombord, Cardano. Vi har anpassat portföljen för Grayscale Digital Large Cap Fund så att den nu inkluderar ADA. Tidigare innehade storfonden inte ADA. Övergången att lägga till den femte största krypton genom marknadsvärde avser fondens ”passiva, reglerbaserade strategi som syftar till att ge exponering till 70% av den digitala tillgångsmarknaden.”

ADA lade äntligen till i gråskala

Tillägget av ADA kommer bara några veckor efter att företaget har uppdaterat sin lista över tillgångar. Listan lade till 18 ytterligare tillgångar till totalt 31 möjliga projekt som ska läggas till investeringsfonden.

Det verkar dock som att den första som valts ut ur den stora listan är ADA. Projektet har slagit ut liknande andra välkända stora cap-projekt som Uniswap (UNI), Polkadot (DOT) och Internet Computer (ICP).

ADA-pris hoppar efter tillkännagivandet

Efter tillkännagivandet på Twitter hoppade priset på ADA nästan 6,50% till 1,38 dollar. ADA är för närvarande den högsta vinnaren bland de tio bästa, med priset som ligger på $ 1,36, en ökning med 4,5% den dagen hittills. Nyheten såg också enorm volym på Binance när köpare rusade för att köpa nyheterna.

Källa: Tradingview

Grayscales kvartalsvisa portföljjustering, som senast slutfördes i april. Såg kryptoinvesteringsfonden lägga till Chainlink (LINK). Nästa uppdatering av portföljen är inställd till slutet av september 2021.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link