Gråskala Chainlink Trust upp 41% sedan början av februari

[ad_1]

Grayscale Chainlink Trust har förklarat att de har ökat med 41,34% sedan starten i slutet av februari.

Företagets webbplats visade att avkastningen var över 30% jämfört med den senaste månaden. Dessutom på deras Twitter, Grayscale meddelat deras totala tillgångar under förvaltning (AUM) uppgick till knappt 46 miljarder dollar. Förblir mer eller mindre överensstämmande med deras AUM-trender de senaste veckorna.

Mer specifikt visade listan över 14 tillgångar från och med den 29 april att Grayscale har 5,8 miljoner dollar i AUM i chainlink (LINK). Under tiden har de också mer än 35 miljarder dollar i AUM i enbart bitcoin (BTC). Plus ytterligare 8 miljarder dollar i eter (ETH).

Grayscales lista över investeringsalternativ för enskilda tillgångar

Båda dessa tillgångar i gråskala kom under Rothschild Investment-radaren tidigare i år. Under första kvartalet 2021 köpte kapitalförvaltningsföretaget 4,75 miljoner dollar i ETH genom Grayscale Ethereum Trust. Det var förutom 8 000 aktier i BTC.

Grayscale Chainlink Trust var en av fem nya trust som Grayscale lanserade tidigare i år. Dess officiella start var den 26 februari och kom in i Grayscales lista över investeringsalternativ för enskilda tillgångar tillsammans med trusts för grundläggande uppmärksamhetstecken (BAT), Decentraland (MANA), filecoin (FIL) och livepeer (LPT).

Chainlink är ett orakelnätverk som det decentraliserade ekonomins (DeFi) ekosystem kan använda som en informationsbas. Deras ursprungliga token är LINK, och Grayscale Chainlink Trust beskriver sig själv som en av de första värdepappren som enbart investeras i LINK.

Enligt en uppdatering på deras blogg som publicerades tidigare denna månad har Chainlink utvecklats till den mest använda decentraliserade orakellösningen. Detta är sedan deras första vitbokspublikation för mer än tre år sedan.

De toppar som Grayscale Chainlink Trust står inför överensstämmer med andra positiva resultat som nyligen kommer ut från Chainlink. Förra veckan rapporterades det att nätverket hade överträffat 500 integrationer. Dessutom visade sig mer än 500 000 plånböcker med saldor som inte är noll aktiva.

Och för att avsluta allt hade de också publicerat sin nya vitbok. Dokumentet släpptes den 15 april med titeln ”Chainlink 2.0 och framtiden för decentraliserade Oracle-nätverk.” Den beskrev hur Chainlink skulle fortsätta att skapa, som beskrivs i deras blogg, ”[…] ett decentraliserat metallskikt som förbättrar smarta kontrakt med mycket skalbara, konfidentiella och säkra former av off-chain-beräkning, förutom de externa data som Chainlink redan tillhandahåller idag. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link