GoMining erbjuder användarna miljövänlig kryptovaluta gruvdrift


Gruvdrift har blivit populärt bland investerare, eftersom priserna på kryptovalutor fortsätter att fluktuera är fler intresserade av att investera. Frågor har emellertid uppstått angående koldioxidavtrycket vid kryptovalutagruv.

Cryptocurrency mining kräver mycket datorkraft, vilket i sin tur kräver en enorm mängd energi. Det sägs att gruvhårdvaran också kräver svala system för att förhindra överhettning vid beräkning av sådana komplexa algoritmer, detta förbrukar ytterligare energi.

För att lösa detta problem som är vanligt i kryptovalutaindustrin skapade GoMining ett affärsutbud som är miljövänligt och sparar investerare också pengar. Utrustningen som används av GoMining fördelar energi jämnt och den tillåter inte överdriven strömförbrukning.

GoMining-token (GMT) är byggd på en Ethereum (ETH) blockchain som är känd för att ständigt jobba med sätt att säkerställa miljövänlig gruvdrift. Senare i år förväntas ETH lansera ETH2.0 som förväntas ha en mer energieffektiv uppdatering från Proof of Work-gruvmodellen till satsning.

Dessutom är det känt att ETH-blockkedjan som driver GMT-smarta kontrakt genomför cirka 15 transaktioner per sekund, för en energikostnad per transaktion på 50 kWh. Vilket är lägre än konsumtionen av andra populära gruvprocesser för kryptovaluta.

GMT erbjuder användarna en dubbel fördel i dagliga intäkter och miljövänlig gruvdrift. Användare kan njuta av sina intäkter samtidigt som de vet att deras investeringar inte kontinuerligt bidrar till den växande frågan om klimatförändringar.

GMT använder främst ProW of Work (PoW) -modellen för gruvdrift, vilket innebär att transaktioner bekräftas av arbete. Den här modellen är den mest idealiska för användare eftersom den står för över 80% av kryptovalutans börsvärde.

Proof of Work-nätverket uppmuntrar gruvarbetare att slutföra transaktioner, med belöningar som är inflationsbaserade. Så alla myntinnehavare beskattas för att göra detta arbete i blockchain. Det är viktigt att notera att detta inte minskar användarens investering. Tokeninnehavare tappar inte genom denna process eftersom tokens vanligtvis uppskattas i värde och innehavare fortsätter att skörda sina vinster.

GMT lyckas ge användarna en miljövänlig gruvupplevelse eftersom de effektivt hanterar driften av nätverket. De hanterar också blockkedjans transaktionskostnader. När dessa element skyddas förväntas en miljövänlig gruvupplevelse bli resultatet.

Maskinerna som används av GoMining är kända för att vara energieffektiva. GoMining erbjuder en avancerad tjänst som uppnår en oklanderlig balans mellan effektivitet och miljövänlig drift.

Elkostnaderna är viktiga eftersom de avgör den ekonomiska lönsamheten för varje gruvprojekt. Strategin GoMining använder för att spara el och därmed spara tokeninnehavare pengar.

Under den primära token-frågan förväntas den genomsnittliga enhetens energieffektivitet vara 60W / TH, vilket innebär att det tar 60 W energi per timme för att möjliggöra drift av 1 TH.

Elkostnaden är varierande och beroende av olika faktorer. För beräkningar kan man ta världens genomsnittliga kostnad för el. I det första steget av token-release kommer priset att vara 0,045 USD per 1 kWh.

Att känna till elförbrukningens volym och dess pris kan användare få kostnaden för el som förbrukas med 1 TH per dag:

Beräkning:

1,44 kW * 0,045 USD = 0,0648 USD per dag.

GoMining erbjuder ett genomtänkt gruvutbud för alla investerare. Särskilt de som vill vara involverade i kryptovalutautvinning men också vill minska sitt koldioxidavtryck.

Denna koldioxidvänliga gruvdrift är viktig eftersom regeringar undersöker att implementera koldioxid för att hålla investerare som har ett stort koldioxidavtryck ansvariga. Frågan om klimatförändringar är en växande oro i global politik eftersom effekterna av den sägs redan ses och kännas i olika regioner över hela världen.

Detta har fått fler företag att tänka kreativt om att implementera operativa strategier som tar hänsyn till miljön. GoMining är ett av dessa företag som noggrant har uppmärksammat att deras gruvmetod är mindre skadlig för miljön.

Gå med i Telegram-gruppen för att interagera med GoMining-teamet och andra användare.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link