Goldman Sachs-analytiker initierar Coinbase-täckning med köpbetyg

[ad_1]

Goldman Sachs-analytiker Will Nance har initierat Coinbase Global täckning med en köprankning.

På måndagen gav analytikern Will Nance Coinbase ett köpbetyg och uppgav att COIN är ett utmärkt sätt att få exponering för kryptovalutaekosystem. Coinbase börsnoterades den 14 april via direkt notering och har trots en inledande rusning sett aktiekamp under den senaste månaden. På den första dagen av handeln i april sjönk aktien 400 dollar men hade förra veckan sjunkit under 225 dollar.

Coinbase får ett köpbetyg från Goldman Sachs

Godman Sachs säger att Coinbase Global snart kan öka så mycket som 36% till över $ 300. Trots detta förtroende medger Goldman Sachs fortfarande att mycket av Coinbases långsiktiga bana kommer att vara upp till framgången för kryptovalutor som en tillgångsklass. Coinbase representerar ”ett blått chip-sätt att investera i utvecklingen av ekosystemet.”

Dessutom ser Goldman Sachs Coinbase Global som en ledande konsumentplattform med starka kundtrender och framför allt en snabbt växande institutionell närvaro. En annan anledning till betyget ”köp” är att Goldman Sachs anser att kryptovolatilitet skapar en attraktiv affärsmodell för Coinbase.

Den marknadsvolatiliteten har varit i centrum de senaste två veckorna, efter att Tesla beslutat att sluta acceptera bitcoin (BTC) som betalning. Kinas fortsatta rörelse mot begränsade kryptoverksamheter är också en bidragande faktor. Den sista anledningen till detta betyg, enligt Nance, är att Coinbase ger en betydande möjlighet att lägga till fler funktioner och funktioner inom en snar framtid.

”Medan vi tror att kärnverksamheten idag erbjuder en attraktiv tillväxtprofil med potential att driva nya höga lönsamhetsnivåer, ser vi betydande vita utrymmen för nya initiativ för att driva mer stabila och återkommande intäktsströmmar för att komplettera kärnverksamheten på längre sikt , Sa Godman Sachs-analytikerna.

Tidigare personal i Vita huset anställd som CPO för Coinbase

I andra Coinbase globala nyheter har företaget utsett Faryar Shirzad till sin nya chefspolicy. Den tidigare tjänstemannen i Vita huset ansluter sig till företaget mot bakgrund av granskning och reglerna om kryptovalutor ökar globalt.

Shirzad fungerade tidigare som biträdande nationell säkerhetsrådgivare för internationella ekonomiska frågor i Vita huset. Dessutom var han global chef för regeringsärenden på Goldman Sachs i 15 år. Innan dess var Shirzad assisterande sekreterare för importadministration vid USA: s handelsdepartement.

Shirzad är inte den enda tidigare tjänstemannen som Coinbase har anställt nyligen. I mars utsåg företaget Brett Redfearn till sin nya vice vd för deras kapitalmarknadsavdelning. Redfearn var tidigare chef för Securities and Exchange Commission.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link