Golden State Warriors blir det första amerikanska idrottslaget som släpper eget NFT

Golden State dyker först med en omfattande samling digitala memorabilia som de har kallat “Golden State Warriors Legacy NFT Collection.”

Golden State Warriors tillkännagav på tisdag en ny icke-fungibel token-samling (NFT) som ska auktioneras ut. Samlingen skapades för att fira lagets sex NBA-mästerskap.

Golden State letar efter en stor vinst på NFT-marknaden

Samlingen kommer att lyfta fram Warriors sex segrar i NBA-mästerskapet, särskilt ringarna. Varje ring kommer att reproduceras digitalt i begränsade mängder med de eftertraktade första upplagorna för att inkludera en fysisk version av ringen också. Anpassade mönster och till och med en inredning kommer att göras av smyckekonstnären Jason från Beverly Hills.

Auktionen kommer också att innehålla en samling speciella biljettstubbar, var och en handillustrerad av konstnären Black Madre. Samma konstnär som skapade Joe Dimaggio NFT, tidigare denna månad.

Varje stub är utformad för att fira händelser som sträcker sig från det första spelet 1946, när de var Philadelphia Warriors, till det första spelet i sin nya arena. En annan bit kommer att hedra den berömda “We Believe” slutspelet 2007 där GS slog de topp-seedade Mavericks i den första omgången av NBA-postsäsongen.

Samlingens motstånd är en 1-av-1 Warriors Six-Time NBA Championship Ring NFT. Dess design kombinerar alla sex av lagets mästerskapsringar till en enda exklusiv bit. Vinnaren blir den enda personen i världen som äger denna bedazzled historia.

Auktionsreglerna anger att sängkläder kräver en MetaMask-plånbok och ett OpenSea-konto. Budgivare kan endast använda ethereum (ETH).

NBA: s omfamning av NFT: er

NBA har ett annat stort namn att lägga till i sin lista över NFT-supportrar. Ligan har varit ledare för övergången till NFT-marknaden av sportligor och spelare.

Det största steget hittills var lanseringen och den enorma framgången för NBA Top Shot. NFT: erna som säljs på Top Shot är digitala basketkort som har minnesvärda stunder från NBA-historien.

De digitala handelskorten har varit konstant på marknaden sedan lanseringen och svarade för en tredjedel av de 1,5 miljarder dollar som spenderades på NFT 2021.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link