Global Solana Hackathon börjar med upp till $ 1 miljoner i priser, bidrag

[ad_1]

Efter framgången med sitt DeFi Hackathon har Solana tillkännagett ett virtuellt hackathon för att stödja utvecklingen och den snabba expansionen av sitt växande ekosystem, med stödjande partner inkluderar MultiCoin Capital, Raydium, Serum, AAVE, OKEx och mer

GENEVA 28 april 2021 De Solana Foundation, en ideell organisation som ägnar sig åt att stödja och växa Solana-nätverket har meddelat att de kommer att lansera en global hackathon med fokus på Web3-, DeFi- och NFT-lösningar. Solana Season hackathon kommer att äga rum under tre veckor med början den 15 maj. Solana Season hackathon är öppen för lag från hela världen.

Efter framgången med sitt DeFi Hackathon tidigare i år utökar Solana sin räckvidd med regionala och användningsfall / vertikala spår i Kina, Indien, Östeuropa och Brasilien. Varje spår kommer att ha sin egen uppsättning stödprojekt och en panel av domare, samt offline workshops och evenemang.

”Det är spännande att se blockchain-ekosystemet anpassa sig eftersom det fortsätter att göra betydande framsteg. Det är därför vi är värd för en tredje hackathon, ” sa Anatoly Yakovenko, ordförande för Solana Foundation. ”Vi vill vara en del av utvecklingen av projekt som spänner över länder, eftersom vi tror att de kommer att vara ovärderliga för att frigöra blockchain-potentialen. Det är stiftelsens mål att ge den ytterligare hjälp som dessa projekt behöver för att stödja och växa vårt samhälle. ”

Hackathon kommer att ha en global prispott på 400 000 dollar samt potentiell utsädesfinansiering, vilket ger upp till 1 miljon dollar i priser. Det kommer att finnas DeFi-, Web3- och NFT-spår, var och en med vinnare från 1: a, 2: a och 3: e plats som får $ 20 000, 10 000 dollar och 5 000 dollar i USDC-SPL.

Det kommer att finnas ytterligare priser för regionala spår inklusive:

  • Östeuropa spår som kommer att ha en prispott på $ 155 000 med bidrag från Hacken, Gate.io, Serum, Velas, HAPI och Akash Network.
  • Kina-bana med $ 125 000 i priser som kommer från Solana Foundation, Serum och Raydium.
  • Indiens spår som kommer att ha en total prispott på $ 50 000 och bidrag från Solana Foundation, Devfolio och CoinDCX.
  • Brasilien kommer att se en prispott på 25 000 dollar med stöd från BRZ Brazil, Foxbit, Bitpreço, NOX Bitcoin och Alterbank.

Enskilda projekt har också chansen att tävla om extra priser med stöd från MultiCoin Capital, DSRV, Nonce, Raydium och Serum, samt en Grand Champion som vinner $ 50 000 USDC-SPL. Domare och talare kommer att inkludera Balaji Srinivasan, Kevin Rose, Sam Bankman Fried, Robert Leshner, Anatoly Yakovenko, Meltem Demirors, Jason Choi, Tegan Kline, Kyle Samani, Santiago Santos, Ledger Status, Tarun Chitra, Imran Khan, James Prestwich, David Nage, Arthur Cheong, Crypto Messiah och David Ratney.

Solathon Season hackathon är en tävling där projekt kommer att utvärderas av domare på deras tekniska fördelar utan hänsyn till juridisk lönsamhet och kommer att vara öppna för alla användningsfall som involverar Solana.

Deltagare i Solana hackathon kommer att skapa programvara enbart för utvärderingsändamål av domare som en del av en tävling och inte för kommersiell distribution eller släpp som en del av Hackathon. Efter att ha slutförts kommer alla hackatonprojekt som är intresserade av att bygga vidare på Solana på heltid att ha möjlighet att tävla om såddfinansiering från riskkapitalister, ekosystemfonder och investerare.

För att lära dig mer om Solana Season hackathon, besök: solana.com/hackathon

Om Solana

Solana är ett Layer 1-bevis på insatsprotokoll som levererar decentraliserad skalbarhet och säkerhet för Web 3-applikationer. Som den bästa blockchain som valts ut av projekt med hög användaraktivitet och transaktionsvolymer, kan Solana uppnå höga hastigheter för att bearbeta transaktioner till genomsnittliga kostnader under $ 0,0001. Solana grundades av före detta Qualcomm-, Intel- och Dropbox-ingenjörer i slutet av 2017 och är den första blockkedjan på webben som kan stödja den framtida tillväxten av decentraliserade appar, utbyten, plattformar och mer.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link