Global DeFi Summit 2021 hålls online den 24 juni

Den största samlingen av decentraliserade finansentusiaster förenas online den 24 juni, det andra årliga Global DeFi Summit, värd av Los Angeles-baserade blockchain-satsningsstudio Draper Goren Holm och sponsrad av kryptovalutautbyte Plenty DeFi.

Det har aldrig funnits ett större antal inflytelserika ledare inom finans, kryptovaluta, decentraliserad ekonomi och blockchain för att ta ett enda steg vid någon annan konferens än Global DeFi Summit. Registrera dig gratis idag.

Global DeFi Summit är värd för över 80 internationella decentraliserade finansledare (DeFi) för att dela kommande tillkännagivanden, deras kunskap, expertis och riktning för hur de föreställer sig framtiden för global finansiering. Inledande toppmötet är gratis för alla och utgör en plattform för blockchain-industrin som främjar exponering, utbildning, samarbete, byggande och utveckling för den distribuerade finanssektorn.

Ämnen kommer att täcka allt från öppen finansiering, utlåning och upplåning, NFT, likviditetskrig, komposibilitet, konkurrerande blockchain-nätverk, lager två-lösningar, Ethereum 2.0, stabila mynt, till CBDC, företag DeFi, interoperabilitet och tvärkedjig DeFi, övervinna hinder, reglering, och vad vi behöver göra som ett samhälle i stort för att uppnå global adoption.

Dessutom kommer toppmöten att svara på den exakta anledningen till att denna sektor ser en så snabb tillväxt, särskilt eftersom många människor klättrar genom 2022: s överväldigande diken.

”Att lansera det globala DeFi-toppmötet är vårt sätt att fira nästa utveckling av global ekonomi”, säger Alon Goren, grundare av Draper Goren Holm. ”Som blockchain-investerare i ett tidigt skede vill vi alltid lära oss mer och utbilda massorna om den här nya revolutionen som har företräde just nu, så vilket bättre sätt att göra det än genom att vara värd för några av de ljusaste hjärnorna som driver DeFi framåt. ”

Hela virtuella live-evenemanget hela dagen kommer att innehålla en etapp med presentationer, paneler och chattar med eldstaden med branschens vem är vem.

Josef Holm, grundande partner för Draper Goren Holm och medarrangör för det globala DeFi-toppmötet, tillägger: ”Att föra samman ConsenSys, Chainlink, DLN DAO och mer under ett tak är något att glädja sig åt. Dessa företag definierar nästa finansvåg. ”

Registrera dig nu för det globala DeFi-toppmötet och gå med i tusentals krypto-nyfikna individer för att lära dig varför decentraliserad finansiering kommer att skapa ett större medel för inkludering och transparens för pengarnas framtid.

Speciellt tack till årets sponsorer!

Titelsponsor: Plenty DeFi

Guldsponsor: Circle and Ranger Protocol

Silversponsor: Scaleswap

Bronssponsor: cLabs, BarnBridge, iBG, LunarCRUSH, PrimeDAO, Rivet, Stable Tech, CasperLabs, Totle och DLN DAO

Om Draper Goren Holm

Draper Goren Holm, ett partnerskap mellan Tim Draper, Alon Goren och Josef Holm, är en satsningsstudio med fokus på att påskynda och inkubera blockchain- och fintech-startups i tidigt skede, samtidigt som de producerar ledande blockchain- och kryptovalutahändelser, Security Token Summit och LA Blockchain Summit . Portföljbolagen inkluderar Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market och mer.

För mer information, besök den officiella Draper Goren Holm-webbplatsen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link