Global Blockchain Company IBC Group ska stänga gruvdrift i Kina

International Blockchain Consulting “IBC” Group har svarat på den kinesiska regeringens krångel mot kryptovaluta genom att stänga alla sina Bitcoin- och Ethereum-gruvanläggningar i hela Kina.

Stora delar av verksamheten kommer att flytta till Nordamerika och Sydamerika, liksom över hela Europa och Mellanöstern.

Bakgrund

Grundades 2014 och spänner över 40 länder som erbjuder blockchain-rådgivning om allt från ICO-stöd till institutionell utbildning. Gruppen har över 1 500 anställda och har arbetat med nystartade företag och etablerade aktörer, samtidigt som de har rådfrågat regeringar och institutioner under de senaste sju åren.

Senast spelade de en nyckelroll i lanseringen av Ethereum 2.0 genom att satsa cirka 100 000 Ethereum.

Noterad kryptoinvesterare och ordförande för IBC-gruppen, Khurram Shroff, hade följande att säga i frågan.

”När det gäller vår egen kryptominingverksamhet inom IBC-koncernen; vi stänger alla våra Bitcoin- och Ethereum-gruvanläggningar över hela Kina och flyttar vår personal till flera nya platser globalt, inklusive UAE, Kanada, USA, Kazakstan, Island och olika sydamerikanska länder, ”

Som en del av flytten kommer personal att flyttas till Förenade Arabemiraten, Kanada, USA, Kazakstan, Island och några sydamerikanska länder.

Kinas kryptotillverkning

Denna massförflyttning av operationer från Kina till direkta ekonomiska konkurrenter kommer inte att bli en chock för någon. Sedan den fungerade som en katalysator i majens kryptokrasch har den kinesiska regeringen och deras centralbank, People’s Bank of China, fortsatt att införa restriktiva regler för kryptovalutor.

Faktum är att BTC China tillkännagav först förra veckan att de skulle dra sig ur den kinesiska marknaden på grund av detta nya modus operandi. Bitcoin-entusiasten Michael Saylor hänvisade till och med till beslutet från kineserna som ett biljoner dollarfel.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link