Gary Vaynerchuk stöder NFT: er – den övergripande rörelsen är här för att stanna

Den amerikanska entreprenören Gary Vaynerchuk tror att det icke-fungibla token-rummet (NFT) är här för att stanna när affärsmannen lanserar sitt eget NFT-projekt.

Populär affärsmogul och grundare av den globala kreativa och mediebyrån VaynerMedia, Gary Vaynerchuk gav nyligen sina tankar om det nuvarande NFT-utrymmet.

Vaynerchuk talade ut på Twitter om NFT-projekt, där han jämför NFT-rymdens framtid med sociala mediekonton, han anges ”Och precis som socialt kommer många många många att hitta möjligheter, många många fler inte. Således kommer det att vara svårt att investera i NFT. ”

Vaynerchuk, mer populärt känd som Gary Vee, utvidgade sina tankar ytterligare. Entreprenören believes ”Att investera i saker du gillar kommer att vara NYCKEL, som att samla in och när det gäller att investera, du måste ha ett” öga ”för den person, konstnären och organisationer som kan bygga varumärke och efterfrågan.”

Vaynerchuk utvidgade sin tweet och sa att NFT-rörelsen är här för att stanna.

Vaynerchuk lanserar ett eget NFT-projekt

Senast tillkännagav Vaynerchuk lanseringen av sitt eget NFT-projekt, kallat VeeFriends. Entreprenören tillkännagav sin egen samling karaktärsmärken som har skapats av Vaynerchuk själv.

Skaparen utvidgade sin idé att starta sitt eget NFT-projekt och sa ”Jag har alltid handlat om att bygga företag och skapa värde för mitt samhälle – det här NFT-projektet gör att jag kan göra båda. Jag vet att NFT kommer att vara här för resten av mitt liv och jag kommer att aktivt konsultera, investera och ge råd i detta utrymme och jag ville göra det från att faktiskt vara på fältet – göra det själv. ”

I en nyligen intervju med CNBC ser Vaynerchuk en enorm uppåtriktad potential i NFT-rymden. Han specificerade dock att han förväntar sig att bubblan ska brista. De negativa utsikterna kommer att vara kortlivade, med ”fler människor kommer att köpa NFT nästa dag efter bubblan brast” sa han.

Vaynerchuk förväntar sig att den långsiktiga framgången för vissa NFT-projekt inom det kommande decenniet kommer att ha ”oerhört värde”. Entreprenören drog slutsatsen att ”det råder noll-punkt-noll tvivel i mitt sinne 2036 att dessa digitala tillgångar kommer att ha ett enormt värde.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link