Garlicoin utforskar förhållandet med memes och kryptovaluta

Memes och kryptokurrency fungerar bra tillsammans. Således har memecoins en ganska utveckling inom kryptovalutamarknaden.

Garlicoin (GRLC) är en av memecoins som kom till marknaden för att förstärka ett meme och eftersom samhället tyckte att det skulle vara roligt att göra det.

För Garlicoin var det vitlökbrödet som var viralt för några år sedan.

Hur Garlicoin började

Redan i december 2017 publicerade en Reddit-användare, DigitalizedOrange, ett inlägg med titeln: “Om det här inlägget får 30 000 röster kommer jag att göra en vitlökbrödkryptovaluta som heter Garlicoin.

Inlägget blev populär; därför samlade originalaffischen ett team för att skapa Garlicoin-projektet.

Och från memes om den gudomliga smaken av vitlöksbröd och att jaga bort vampyrer, skapade Garlicoin-grundarna en Litecoin-gaffel för att lägga baserna i sin egen kryptovalutas blockchain.

Inlägget från vilket allt började ingår nu i genesblocket, kodat i ”pszTimestamp”.

GRLC var hårt begränsat till 69 miljoner mynt. Mynten är avsedda att låsas upp över tiden genom bevis på arbetsbrytning av ett nätverk av gruvarbetare som använder råvaru-GPU och CPU-hårdvara.

ASIC-riggar var dock förbjudna att ansluta till nätverket, och det är för att främja decentralisering och förhindra ASIC-gruvarbetare att ta över nätverket.

Dessutom var GRLC hårt begränsat till 69 miljoner mynt, utan någon konstgjord inflation som kan riskera att devalvera priset på GRLC. För att kontrollera flödet av kryptovaluta när marknaden är, halverar GRLC-gruvbelöning var 690 000 block.

Garlicoin har varit live sedan 2018. Och även om kryptovalutan gick igenom en björnmarknad övergav inte utvecklarna projektet, och inte heller samhället.

Så sedan 2018 har projektgruppen kontinuerligt byggt, anpassat och förbättrat hela ekosystemet.

Även om grunderna inte har förändrats mycket har källkoden förbättrats och justerats över tiden. Nu ger den snabba transaktioner med en blockeringstid på endast 40 sekunder.

Och när det gäller källkod släpptes den senaste versionen, 0.17.3, och publicerades på Github den 12 maj 2021.

Vad är nästa för Garlicoin?

Teamet bakom Garlicoin visste att den viktigaste hindringen de kan ha är deras kryptovalutas tillgång till stora marknader och börser.

Därför arbetade de med att notera GRLC på flera börser. För närvarande är GRLC redan listat på Pancakeswap och lanserades som en WGRLC BEP20-token på Binance Smart Chain.

Förutom de nuvarande marknaderna kommer GRLC att expandera mer i framtiden. När det gäller ekosystem innehåller Garlicoin redan en gratis kran, en betalnings- / överföringstjänst och tipbots för Reddit och Discord.

Därefter planerar utvecklingslaget att länka sitt mynt till ett spel på Steam – ett unikt retro-spel för vitlök. Dessutom kommer spelet med månatliga utmaningar där spelare kan vinna priser på upp till $ 100.

Dessutom planerar Steam-spelet Garlicoin att släppas snart, teamet vill närma sig spelgemenskapen ytterligare. Garlicoin planerar att släppa 2022 ett spel som integrerar GRLC inom det och också kommer att delta i olika speltävlingar.

Gemenskapen är på en tillväxtbana, och memeströmmen flyter snabbare än någonsin. Med tanke på att Garlicoin lyckades samla ett Reddit-community med 100 000 användare, ett marknadsvärde på 7 miljoner dollar och ett pris på 0,1 dollar tack vare gynnsamma tokenomics, kan GRLC se exponentiell tillväxt under nästa period.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link