Gå med i Plutus Airdrop Trading Competition på AscendEX

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, känner igen plutus token (PLU) -listan under paret USDT / PLU.

Acendex kommer att lansera en kampanjhändelse i begränsad tid med 5 000 USDT-belöningar för airdrop-token för att fira listan.

De tio bästa handlarna som slutför händelseregistreringen och har den högsta PLU-handelsvolymen (köp och sälj) mellan 11 juni 2021 kl 12 UTC och 18 juni 2021 kl 12 UTC kommer att vara berättigade till belöningsdistributionerna.

Plutus är en personlig ekonomi-applikation som skapar en bro mellan digitala tillgångar och den nya eran av bank. Plutus har utvecklat teknik som ansluter digitala tillgångar till befintliga betalningsmetoder samtidigt som kärnan i blockchain-utrymmet upprätthålls.

Plutus kombinerar ett löpande konto, en icke-depåplånbok, en peer-to-peer-utbyte och ett Visa-betalkort, allt i en användarvänlig app. Dessa funktioner kombinerat har möjliggjort olika användningsfall.

Med Plutus kan användare ansluta vilken plånbok som helst och behålla de privata nycklarna snarare än att lita på kortleverantörens inbyggda plånbok. Detta innebär att användarna alltid har fullständig kontroll och ägande över sina digitala tillgångar.

Plutus använder ett peer-to-peer-utbyte för att underlätta omvandlingar från kryptovaluta till fiat innan användare spenderar i butik istället för ett centraliserat utbyte. Så användarna behöver aldrig lita på en tredje part med sina tillgångar.

Efter en investering på 5 miljoner dollar nyligen från en framstående kryptovalutafond, Alphabit; plutus är beredd att börja skaffa användare och snabbt göra anspråk på en stor marknadsandel. Plutus är nu i stånd att engagera sig i nya geografiska regioner och stärka sitt symboliska ekosystem.

Plutus har också genomfört låsningsåtgärder för att säkerställa rättvis distribution av tokens för att bibehålla dess låga cirkulation och den decentraliserade integriteten hos PLU-belöningsprogrammet.

Under de kommande månaderna kommer Plutus att lansera Plutus-plånboken, en Metamask-esque webbläsartillägg som tillåter användare att hantera både ethereum (ETH) och bitcoin (BTC) på ett ställe.

Den här nya produktutgåvan har specialanpassats för att stödja BTC på PlutusDEX. Detta kommer att gynna plutus-communityn, dess tokeninnehavare och hela kryptokurrency-communityn.

Registrera dig för PLU-handelstävlingen här.

Om AscendEX

Ursprungligen grundades 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för kryptovaluta och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginhandel och stakingprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna.

AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare och en konsekvent källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök: Webbplats, Twitter, Telegram, Medium

Om Plutus

Plutus är en personlig ekonomiapplikation som skapar en bro mellan kryptovaluta och den nya eran av bank. Plutus har utvecklat teknik som ansluter kryptovaluta till befintliga betalningsmetoder och upprätthåller kärnan i kryptovaluta.

För mer information och uppdateringar, besök: Webbplats, TwitterDiscord

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link