FTX-team med cirkel för betalningar och USDC-infrastruktur

Det globala finansiella teknikföretaget Circle meddelade idag att det har ingått ett partnerskap med FTX.

FTX, en av branschens snabbast växande kryptobörser, har samarbetat med fintech-företaget Circle för att tillhandahålla betalningar och finansinfrastruktur för internetföretag. Enligt villkoren för det globala partnerskapet har FTX redan integrerat Circle API: er och debuterat USD Coin (USDC) betalningar.

Betalningarna kommer att stödjas över FTX- och Blockfolio-tjänsterna. Circle API Services ger FTX ett fast grepp om sin användarupplevelse samtidigt som det möjliggör betalningar och utbetalningsspår via ACH, kredit- och betalkort och banköverföringar.

Med det nya samarbetet kan Blockfolio- och FTX-användare nu finansiera dollarbalanser med omedelbar åtkomst. Detta kan användas för handel med kredit- och betalkort i över 175 länder. Fonder avvecklas omedelbart i USDC.

Därefter kan kunder överföra sina USDC på Ethereum (ETH) och Solana (SOL). Solana är en tredje generationens blockchain som tillåter USDC-transaktioner utan kedja utan transaktionsavgifter.

När det gäller USDC har den fortsatt att se stark tillväxt och är på väg att bli en av de snabbast växande reglerade digitala dollarvalutorna globalt. Cirkulationen av USDC har vuxit från 400 miljoner år 2020 till mer än 16 miljarder i skrivande stund. Antagandet av USDC har vuxit över handel, betalningar och utlåning inom blockchain-scenen.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link